Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Edi Iordănescu a vorbit despre absenţele din lot + Cum vede duelul dintre FCSB - Chindia Târgovişte

Edi Iordănescu a vorbit despre absenţele din lot + Cum vede duelul dintre FCSB - Chindia Târgovişte

FCSB

Comentarii

FCSB va juca meciul din runda cu numărul 11 din Liga I, în deplasare, la Chindia Târgovişte.

Partida va avea loc mâine, de la ora 21:00, în direct pe Telekom Sport şi telekomsport.ro.

Edi Iordănescu, antrenorul echipei FCSB, a prefaţat duelul de mâine din Liga I.

"Legăm victorii, e important, chiar dacă mi-aş fi dorit o manieră un pic mai solidă. Cu toate astea, deficitul de puncte nu ne lasă să fim liniştiţi. Avem un joc extrem de greu, Chindia e o echipă foarte bine organizată, bine pregătită fizic, disciplinată tactic, o echipă cu un antrenor care pune mult preţ pe aceste detalii.

Chindia a arătat multe lucruri bune în acest debut de sezon, dar şi în sezonul trecut. Suntem pregătiţi pentru o confruntare dificilă, avem nevoie maximă de puncte şi trebuie să fim extrem de bine montaţi ca să aducem punctele acasă şi să avem liniştea în această pauză pentru meciurile echipei naţionale", a spus Edi Iordănescu, la conferinţa de presă.

Ultimele detalii despre Tănase, Coman şi Tavi Popescu

Tehnicianul a vorbit şi despre absenţele din lot: Florin Tănase, Florinel Coman şi Octavian Popescu.

"Suntem destul de restrânşi ca număr, sunt mulţi jucători cu probleme medicale. Îl avem pe Florinel (n.r - Coman) cu o perioadă mai lungă de accidentare. Nu e nici măcar parţial în procesul de pregătire.

E o chestie de timp la el, dar sperăm ca în ceea ce îi priveşte pe Tase (n.r - Florin Tănase) şi pe Tavi Popescu să reintre cu echipa în procesul de pregătire începând cu această pauză competiţională, după care să-i avem ca soluţii poate chiar la primul meci de la reluarea campionatul”, a mărturisit Edi.

”Budescu? Sunt şasen mari să-l vedem împotriva Chindiei”

Întrebat despre Constantin Budescu, Iordănescu a declarat: ”Îl avem şi pe Budi (n.r - Constantin Budescu), care a venit după o pauză destul de lungă. Încă nu este la 100%, e un jucător de care avem mare nevoie. Din păcate, a trebuit să-l expunem un pic la meciul de Cupă şi l-am ţinut 120 de minute, dar cred că şi el, după această întrerupere, va fi la capacitate maximă.

Pentru jocul ăsta (n.r - contra Chindiei) sunt şanse destul de mari să-l vedem, probabil pe parcurs, însă mă aştept ca după această întrerupere să fie şi el la capacitate maximă şi să ne poată ajuta. E un jucător pe care mi l-am dorit foarte mult aici”.

FCSB este pe locul 4 în Liga I, cu 18 puncte. În timp ce, Chindia este pe locul 10, cu 13 puncte. 

Liderul clasamentului este CFR Cluj, cu 27 de puncte.

Afla mai multe despre: fcsbedi iordanescuchindia targoviste 

viewscnt
Articole similare