Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Edi Iordănescu, alarmat de un aspect la CFR Cluj: "Din cauza asta suferim din trei în trei zile". Ce reacţie a avut după remiza cu Astra

Edi Iordănescu, alarmat de un aspect la CFR Cluj: "Din cauza asta suferim din trei în trei zile". Ce reacţie a avut după remiza cu Astra

CFR Cluj

Comentarii

Antrenorul echipei CFR Cluj, Edward Iordănescu, a analizat remiza dintre echipa sa şi Astra, scor 1-1. Tehnicianul a susţinut că a fost mulţumit de elevii săi şi a recunoscut că aşteaptă transferuri.

VIDEO | CFR Cluj - Astra 1-1

CFR Cluj a încheiat la egalitate, scor 1-1 (0-1), meciul susţinut, joi seară, pe teren propriu, în compania echipei Astra Giurgiu, în etapa a XIX-a, şi a ratat şansa de a trece pe primul loc în Liga I. Pentru CFR Cluj a marcat Ciprian Deac, în minutul 80, iar pentru Astra a punctat Constantin Budescu, în minutul 21.

Edi Iordănescu a avertizat în privinţa vârstei înainte a unor jucători din lot şi a susţinut că aşteaptă transferuri pentru lupta la titlu: "Rezultatul e nemeritat. Echipa a avut o atitudine corectă, echipa a avut un joc pozitiv, a construit. Pe fondul nostru bun de joc a venit acel gol al lor, a fost mingea deviată. Acel gol a schimbat tot, încrederea, reperele. Am construit, am avut iniţiativa, ne-am fixat adversarul jos. Din păcate, am pierdut două puncte. Fac o analiză obiectivă şi rămân cu lucrurile pozitive. Au fost neşansa şi portarul lor. 

Costache a avut o ocazie mare, au fost şi alte ocazii. Am alternat direcţia de atac, Astra a fost pe două linii, am căutat spaţii. Am schimbat totul ofensiv, ne-am dus după cele trei puncte. Echipa a avut o atitudine corectă, le-am mulţumit. Avem o medie ridicată de vârstă şi din trei în trei zile suferim. Astra a venit după cinci zile. Mergem înainte, urmează rezultate pozitive. 

Echipa poate să construiască, echipa are calitatea necesară. Sunt repere noi, e o altă circulaţie a mingii. Suntem în căutări de fotbalişti. Prefer să vină cine trebuie, decât să luăm decizii pripite", a declarat Edi Iordănescu. 

Afla mai multe despre: cfr clujedi iordanescucfr cluj astra 

viewscnt
Articole similare