Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Edi Iordănescu anunţă măsuri drastice după ”thriller-ul” cu Hunedoara: ”Jucătorii vor plăti. Cine nu poate să ducă presiunea, nu îşi găseşte locul aici”

Edi Iordănescu anunţă măsuri drastice după ”thriller-ul” cu Hunedoara: ”Jucătorii vor plăti. Cine nu poate să ducă presiunea, nu îşi găseşte locul aici”

FCSB

Comentarii

FCSB a fost la un pas de a se face iremediabil de râs în faţa Hunedoarei, după ce a fost egalată deşi conducea cu 3-0. Băieţii lui Iordănescu au rezolvat meciul în prelungiri însă, câştigând cu 5-3.

FCSB a fost la un pas de dezastru în Cupa României. Jucând cu o echipă din Liga 3, CS Hunedoara, trupa lui Edi Iordănescu era favorită în 16-mile Cupei şi a început meciul astfel, conducând cu 3-0 după 50 de minute. Ianis Stoica reuşise dubla, iar rezultatul părea sigur pentru bucureşteni.

Însă, gazdele au revenit incredibil, iar scorul era 3-3 în minutul 84. Fotbaliştii Hunedoarei puteau să se impună chiar, însă nu au avut şansă, iar FCSB a rezolvat meciul în prelungiri, având o formă fizică mult superioară. În urma partidei, Edi Iordănescu a tunat la interviu. Antrenorul FCSB-ului şi-a făcut praf echipa şi a dezvăluit că fotbaliştii vor fi amendaţi pentru prestaţia de miercuri seara.

Edi Iordănescu anunţă măsuri drastice după ”thriller-ul” cu Hunedoara

E o calificare şi rămâne o calificare, însă lucrurile nu s-au desfăşurat aşa cum mi-aş fi dorit şi împărţim jocul în două momente, până în minutul 60 şi dupa minutul 60. Până în minutul 60, am arătat că putem să fim eficienţi, concentraţi, responsabili, facem ce trebuie şi suntem eficienţi în joc.

După minutul 60, am ieşit la rampă cu o mentalitate pe care eu nu am mai văzut-o, nu pot s-o diger şi nu pot s-o accept. Este impardonabil, chiar dacă mărturisesc, am văzut cinci meciuri ale adversaruui şi mi se pare o echipă bună, de Liga 2, cu trei-patru jucători care au fost în prima ligă, dar asta nu scuză cu nimic.

Ce s-a întâmplat azi va costa, pentru că echipa va suporta, vor plăti cu toţii, eu nu accept aşa ceva şi nu tolerez, nu am explicaţii, cu o echipă care este în momentul de faţă în eşalonul al treilea, în minutul 60, dacă îţi pleacă antrenorul de pe bancă, trebuie să ai maturitatea să securizezi rezultatul.

E adevărat că în final au spălat un pic din situaţie, dar lucrurile sunt clare şi nu vor rămâne aşa. Vor plăti financiar, pentru că vor suporta consecinţele, pentru că eu mi-am luat un angajament şi îmi asum mereu responsabilitatea.

Care ia deciziile, trebuie să demonstreze că joacă, că reprezintă un club cu o traditie enormă. Cine nu poate să ducă presiunea, înseamnă că nu îşi gaseşte locul aici. Sper să fie un accident şi astfel de lucruri să nu se mai întâmple. Au fost multe părţi bune până în minutul 60.

După minutul 60, nu ştiu, poate că am o echipă nocturnă, care nu poate să doarmă devreme şi a vrut să prelungească un pic agonia, sau a văzut că a venit un stadion plin şi a vrut să prelungească un pic, dacă tot au plătit oamenii”, a declarat Edi Iordănescu.

Afla mai multe despre: fcsbcupa românieihunedoara fcsbedi iordănescu 

viewscnt
Articole similare