Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Edi Iordănescu aruncă bomba înaintea derby-ului FCSB - CFR Cluj! Campioana pregăteşte o ofertă "de nerefuzat" pentru un nou caz Bălgrădean: "Îmi place foarte mult, voi apela la conducerea noastră!"

Edi Iordănescu aruncă bomba înaintea derby-ului FCSB - CFR Cluj! Campioana pregăteşte o ofertă "de nerefuzat" pentru un nou caz Bălgrădean: "Îmi place foarte mult, voi apela la conducerea noastră!"

FCSB

Comentarii

Edi Iordănescu (42 de ani) a răspuns interesului lui Gigi Becali pentru Andrei Burcă de la CFR Cluj şi i-a dat replica patronului de la FCSB susţinând că va discuta cu conducerea CFR-ului a-i face o ofertă unui jucător al roş-albaştrilor, căruia nu i-a dat numele. Iordănescu Jr. s-ar fi referit la Florin Tănase (26 de ani), căpitanul FCSB.

Gigi Becali a vorbit despre interesul său pentru Andrei Burcă, pe care regretă că nu l-a luat când acesta era încă la FC Botoşani, iar replica lui Edi Iordănescu nu s-a lăsat mult aşteptată, mai ales în contextul în care urmează meciul direct. Antrenorul CFR-ului a vorbit despre un jucător de la FCSB pe care-l place foarte mult şi "care va fi disponibil în curând".

Cu cazul Bălgrădean bine întipărit în memorie, Gigi Becali ar mai putea primi o lovitură şi să-l piardă pe Florin Tănase, căpitanul FCSB care a refuzat deja de două ori prelungirea contractului.

"Sunt obişnuit cu zvonurile, nu cred că mai au impact, aveau la un anumit moment. Mi-ar fi şi mie uşor să spun că sunt mulţi jucători de la FCSB care sunt pe placul meu pentru că sunt jucători valoroşi, tineri, sunt talentaţi. Cred că majoritatea nu sunt accesibili pentru că sunt legaţi contractual, au cote foarte bune de piaţă, dar probabil sunt disponibili pentru piaţa externă.

Dar este un jucător care şi mie îmi place foarte mult de la FCSB. Nu este accesibil acum, dar ştiu că în scurt timp va fi accesibil şi cred că voi apela la conducerea noastră, poate face un efort peste puţin timp să îi facem o ofertă de nerefuzat, să vină la CFR. Până la urmă este un lucru normal şi legal, piaţa e deschisă şi e liberă"
, a spus Edward Iordănescu la conferinţa de presă.

Tănase e golgheterul la zi al Ligii 1, cu 17 goluri.

Afla mai multe despre: edi iordanescuflorin tanasefcsbofertagigi becali 

viewscnt
Articole similare