Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Edi Iordănescu atacă: "Mă aşteptam să-l văd imobilizat pe Moruţan. Nu a fost la Băile Felix, nu a păţit nimic". I-a răspuns şi lui Gigi Becali

Edi Iordănescu atacă: "Mă aşteptam să-l văd imobilizat pe Moruţan. Nu a fost la Băile Felix, nu a păţit nimic". I-a răspuns şi lui Gigi Becali

CFR Cluj

Comentarii

Antrenorul lui CFR Cluj, Edi Iordănescu, a avut câteva poliţe de plătit, după ultimele acuzaţii la adresa sa şi a jucătorilor campioanei României.

Edi Iordănescu, despre Moruţan: "Ce s-a întâmplat au fost nişte exagerări şi o tentă"

După meciul din Supercupa României, dintre CFR Cluj şi FCSB, Olimpiu Moruţan s-a accidentat. S-a vorbit despre o intrare premeditată a lui Ovidiu Hoban asupra fotbalistului de la FCSB, iar Edi Iordănescu a oferit replica: "Am văzut o dramă în spaţiul public în ultima perioadă, mai mai că m-am speriat că s-a întâmplat ceva cu adevărat. Mă aşteptam să-l văd imobilizat pe Moruţan la cât s-a scris. Dacă a fost pe teren (n.r. - în Academica Clinceni - FCSB 0-2) şi nu a fost la Băile Felix la recuperare, înseamnă că nu a păţit nimic. Şi ce s-a întâmplat au fost nişte exagerări şi o tentă. Văd răutate la adresa CFR-ului şi cer mai mult respect pt CFR şi pentru jucătorii de la CFR pentru munca pe care o facem", a declarat Edi Iordănescu. 

Edi Iordănescu, răspuns şi pentru Gigi Becali

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a susţinut că Edi Iordănescu le-a transmis fotbaliştilor de la CFR Cluj să intre tare asupra adversarilor din Supercupa României, aspect care l-a deranjat pe antrenorul campioanei. 

"M-am simţit jignit că aş pune jucătorii să lovească, n-am făcut asta niciodată şi nici o să o fac, îmi doresc intensitate, agresivitate, dar nu în detrimentul sănătăţii unor jucători, mai ales că sunt foarte mulţi jucători tineri şi talentaţi la FCSB. La fel m-am simţit jignit, pentru că mi-au fost atacaţi jucătorii, că îmi aduc aminte că au făcut performanţă atât internă, cât şi externă, că au făcut cinste şi nu cred că avem criminali în serie aici, care au făcut probleme în trecut ca să ne putem să ne legăm de evenimente din trecut şi să facem paralele", a mai spus antrenorul campioanei României.  

 

 

 

 

 

Afla mai multe despre: edi iordanescucfr clujgigi becaliolimpiu morutan 

viewscnt
Articole similare