Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Edi Iordănescu atrage atenţia înaintea meciului cu FCSB: "Sunt marii favoriţi! Nu trebuie să facem paralele cu meciul tur"

Edi Iordănescu atrage atenţia înaintea meciului cu FCSB: "Sunt marii favoriţi! Nu trebuie să facem paralele cu meciul tur"

Superliga

Comentarii

Antrenorul echipei Gaz Metan Mediaş, Edward Iordănescu, le atrage atenţia jucătorilor săi înaintea meciului cu FCSB.

Edi Iordănescu este de părere că FCSB este marea favorită a partidei de vineri, deşi ardelenii s-au impus în tur cu 4-0.

"E foarte pe final de sezon să joci trei jocuri în şapte zile, dar asta e, trebuie să ne adaptăm. Clar că sunt marii favoriţi, fără doar şi poate, nu trebuie să cădem în greşeala de a face paralele cu meciul din tur, datele problemei au fost altele atunci. Joacă pe teren propriu, au probabil şi dorinţă foarte mare să răzbune rezultatul din tur.

Al treilea joc în săptămâna asta, FCSB-ul doar două. Nu mai vorbesc ce am spus şi la conferinţa de aseară, am avut ghinionul să prindem două deplasări în aceste trei jocuri", a declarat Edward Iordănescu, într-o conferinţă de presă.

FCSB - Gaz Metan. Când se joacă

Meciul dintre FCSB şi Gaz Metan este programat să se dispute vineri, de la 20:30, în direct la Telekom Sport. Pentru meciul de pe Arena Naţională, Edi Iordănescu nu îi are la dispoziţie pe Nicolao Dumitru şi pe Darius Olaru, suspendaţi.

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare