Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Edi Iordănescu, declaraţii înainte de Sepsi - CFR + Motivul pentru care nu a urmărit meciul lui FCSB

Edi Iordănescu, declaraţii înainte de Sepsi - CFR + Motivul pentru care nu a urmărit meciul lui FCSB

Superliga

Comentarii

CFR Cluj se va deplasa la Sf. Gheorghe, unde are meci cu Sepsi.

Meciul dintre cele două va avea loc mâine de la ora 21:30 în direct pe Telekom Sport şi telekomsport.ro.

În etapa a doua din play-off, clujenii se deplasează la Sepsi, formaţia de pe locul 4 în clasament, cu 24 de puncte.

Antrenorul lui CFR Cluj, Edi Iordănescu a prefaţat la conferinţa de presă duelul de mâine.

„Este probabil provocarea momentului, calendarul este foarte comprimat, avem doar două zile între jocuri şi deplasare la mijloc, avem şi foarte mulţi absenţi în lot. Este cea mai mare provocare pentru noi. Încercăm să o gestionăm cât se poate de bine”, a declarat Edi Iordănescu.

„Orice punct contează acum, la nivelul clasamentului există o continuitate. FCSB a condus mult timp clasamentul, este cea mai bună FCSB din ultimii şase-şapte ani, o echipă competitivă, cu jucători foarte talentaţi, care s-au maturizat foarte mult. O echipă omogenă, este favorită pentru câştigarea campionatului.

„Este o luptă deschisă”

O spune clasamentul, au atuurile lor. Nu va fi uşor, este o luptă deschisă. Cine crede că Universitatea Craiova a ieşit din calculele campionatului este cel puţin naiv. Noi, ca să avem speranţe pentru titlu, trebuie să rezolvăm o mare problemă de joc, şi mă refer la eficienţa în faţa porţii. Va fi aproape imposibil fără asta”, a mai spus Edi Iordănescu.

Edi Iordănescu a recunoscut că nu a urmărit primul meci al FCSB-ului din play-off, 2-1 cu FC Botoşani, preferând să urmărească duelul Napoli - Inter, încheiat 1-1 în Serie A.

Motivul pentru care nu a urmărit meciul FCSB - FC Botoşani

„Nu pot comenta speculaţiile apărute după meciul celor de la FCSB cu Botoşani pentru că nu am văzut meciul. Era un alt meci la televizor, Napoli cu Inter, şi am preferat acel joc”, a recunoscut Edi Iordănescu.

Afla mai multe despre: cfr cluj - sepsiedi iordănescu 

viewscnt
Articole similare