Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Edi Iordănescu, deranjat de criticile lui Ioan Niculae: ”Nu am digerat uşor acele declaraţii!”

Edi Iordănescu, deranjat de criticile lui Ioan Niculae: ”Nu am digerat uşor acele declaraţii!”

Superliga

Comentarii

Edi Iordănescu spune că a fost deranjat de reacţia lui Ioan Niculae de după eşecul cu 1-0 în faţa Craiovei. Atunci, patronul Astrei a acuzat că meciul a fost pierdut din cauza tacticii pe care a ales-o Iordănescu, dar şi din cauza arbitrului.

Relaţiile dintre Edi Iordănescu şi patronul Astrei nu trec prin cea mai fericită fază. Ioan Niculae şi-a declarat public nemulţumirea faţă de tactica pe care a ales-o Edi Iordănescu pentru meciul cu Craiova, pierdut de Astra cu 1-0: ”Văd că şi în play-off joacă la 0-0”, a spus omul de afaceri. Edi Iordănescu spune că ar prefera ca patronul să-i vorbească în privat despre nemulţumirile pe care le are:

”Mi-aş dori ca pe viitor aceste lucruri să nu se mai întample şi problemele să le discutăm în privat, sper că aşa se va întâmpla. Sper că nu voi fi obligat să mă adaptez la o astfel de comunicare şi să îmi spun şi eu punctele de vedere în public. Pentru mine vorbesc doar rezultatele. Faptul că am ridicat nivelul aşa de sus, probabil că pretenţiile au crescut. Însă suntem la un moment când încă nu ne putem compara cu nişte forţe ale competiţiei. Nu s-a discutat în public despre schimbarea obiectivului. Nu am discutat aşa ceva cu nimeni”, a declarat Edi Iordănescu.

Cu toate acestea, antrenorul în vârstă de 39 de ani nu se gândeşte să plece. Iordănescu jr. spune că îşi doreşte să rămână la Astra cel puţin până, dar speră că nu va ajunge să comunice cu patronul prin intermediul presei:

”Nu exista varianta în care eu să plec înainte de finalul sezonului de aici. Am un contract, există doar varianta în care conducerea se decide unilateral să spargă contractul. Atunci, cu siguranţă ne vom uita ce spune în contract şi vom merge înainte. Dar nu se pune problema de aşa ceva. Eu îmi doresc să îmi duc munca la final până în vară, cel puţin. Am mai spus-o şi în alte ocazii, Astra e în continuare prima opţiune pentru mine [...] Îmi doresc să avem o comunicare ca şi înainte, permanentă, însă în privat şi nu în faţa camerelor. Până la urmă, la mijloc este reputaţia mea. Vreau să trec peste orice fel de dificultate, să am continuitate, să îmi duc munca la final. Nu pot să îmi iau geanta să plec la orice fel de nemulţumire. Chiar dacă, recunosc, nu am digerat foarte uşor declaraţiile după meciul cu Craiova”, a mai spus Edi Iordănescu.
 

Afla mai multe despre: edi iordanescuastraliga 1cs u craiovaioan niculae 

viewscnt
Articole similare