Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Edi Iordănescu, despre şansele la titlu ale echipei sale: ”Eu am spus cu subiect şi predicat că suntem a treia favorită”

Edi Iordănescu, despre şansele la titlu ale echipei sale: ”Eu am spus cu subiect şi predicat că suntem a treia favorită”

Superliga

Comentarii

Edi Iordănescu, antrenorul CFR-ului, a discutat despre şansele formaţiei sale la câştigarea titlului. Din pricina faptului că, la venirea sa, clujenii erau pe a 3-a poziţie, tehnicianul român nu a vrut să îşi numească echipa ca favorită la trofeu.

Eu am spus cu subiect şi predicat că suntem a treia favorită. Aşa arăta clasamentul când am venit. Am tot respectul pentru oamenii care au lucrat aici, în frunte cu Dan Petrescu. Am recuperat terenul faţă de Craiova, ne-am consolidat un avantaj temporar, dar urmează un program dificil. Va fi un dezavantaj pentru noi pentru că avem două meciuri foarte grele, cu FCSB şi Craiova, în deplasare, chiar dacă partidele nu se dispută cu spectatori.

Eu zic că va fi o luptă la baionetă până la final, iar asta va interesant pentru suporteri şi pentru media. Cred că am transmis un mesaj că suntem în continuare în lupta pentru titlu. Când am venit la CFR, am auzit foarte multe voci, inclusiv oameni din presă, care au calitatea să analizeze, şi spuneau că CFR nu va câştiga un nou campionat în acest sezon. Spuneau că este un final de ciclu şi că nu avem capacitatea să rămânem în lupta pentru titlu.

Am transmis un mesaj, că ne-am repoziţionat rapid şi am reintrat în lupta pentru câştigarea campionatului. Nu pot să zic a câta favorită suntem. Când am venit, eram la 6 puncte de FCSB şi 4 puncte de Craiova. Când am avut meciul cu FCSB, veneam la trei zile după meciul de la Berna (n.r. pierdut de CFR Cluj cu 2-1), iar dacă au fi câştigat se distanţau la nouă puncte”, a declarat Edi Iordănecu, pentru GSP.

La momentul actual, CFR şi FCSB împart prima poziţie, cu 54 de puncte, în timp ce Craiova se află pe locul al treilea, cu 47. 

Afla mai multe despre: cfr clujliga 1 

viewscnt
Articole similare