Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Edi Iordănescu despre un fotbalist de la Dinamo: ”Cred că poate face parte din circuitul echipei naţionale!” Cum a trăit victoria cu Dinamo

 Edi Iordănescu despre un fotbalist de la Dinamo: ”Cred că poate face parte din circuitul echipei naţionale!” Cum a trăit victoria cu Dinamo

Gaz Metan Mediaș

Comentarii

Gaz Metan Mediaş a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-1), echipa FC Dinamo, în etapa a II-a a play-out-ului Ligii I. Au marcat Rondon '11, Caiado '58, respectiv Papazoglou '4.

La finalul partidei, Edward Iordănescu şi-a felicitat elevii pentru victorie şi a explicat cum a reuşit Gazul să se impună în faţa celui mai dificil adversar din play-out: ”E a doua victorie sunt deja patru jocuri fără înfrângere, dar sunt detalii care mă fac mândru de băieţi. Ritmul a fost foarte bun, iar echipa a arătat ceea ce eu îmi doresc. Prima repriză a fost una cu intensitate foarte bună, am construit cu personalitate şi cred că nimeni nu poate contesta această victorie. În ciuda faptului că nu ne-au intrat toate ocaziile, sunt trei puncte mari, împotriva celui mai valoros adversar din play-out. O echipă de calitate cu un antrenor de mare valoare şi spun asta fără să încerc să jignesc alţi adversari. În a doua repriză am încercat să comprimăm spaţiile şi ritmul s-a schimbat puţin” a spus Iordănescu la microfonul Telekom Sport.

Tehnicianul în vârstă de 40 de ani a apreciat maniera de arbitraj din partida cu Dinamo şi a mărturisit că pauza competiţională nu prinde bine echipei medieşene: ”Astăzi nu am mai cedat ca în alte jocuri, sunt mândru de jocul nostru. Au fost greşeli, dar se întâmplă. Nu ne prinde bine această pauză pentru că am legat două victorii, dar asta este. Eu sunt  mai agitat şi mai coleric, îmi pare rău când am anumite ieşiri. Maniera de arbitraj mi se pare foarte ok” a explicat antrenorul Mediaşului.

Iordănescu a lucrat la Pandurii cu Dan Nistor şi a fost la un pas să o facă şi la Dinamo, dacă ar fi acceptat oferta grupării din Ştefan cel Mare: ”Dan Nistor e un jucător deosebit, un caracter frumos. Am o relaţie foarte bună cu el, şi din toată inima spun că este un fotbalist care poate face parte din circuitul echipei naţionale. Dar nu mă pot implica, avem un selecţioner care ştie bine ce are de făcut” a mai spus antrenorul de la Gaz Metan.  

Afla mai multe despre: edi iordănescudan nistor 

viewscnt
Articole similare