Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Edi Iordănescu, discurs diferit după ce s-a enervat cu U Craiova! Ce a remarcat după CFR Cluj - Botoşani: "A fost manieră europeană"

Edi Iordănescu, discurs diferit după ce s-a enervat cu U Craiova! Ce a remarcat după CFR Cluj - Botoşani: "A fost manieră europeană"

CFR Cluj

Comentarii

Antrenorul lui CFR Cluj, Edi Iordănescu, a fost mulţumit de echipa sa, după victoria cu FC Botoşani, scor 2-0. De asemenea, i-a lăudat pe arbitrii delegaţi la meciul din Gruia.

Edi Iordănescu, după CFR Cluj - FC Botoşani 2-0

CFR Cluj a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (2-0), echipa FC Botoşani, în etapa a IV-a a play-off-ului Ligii I. Ardelenii urcă provizoriu pe primul loc, cu două puncte avans faţă de FCSB, de pe locul 2. Câte un jucător de la fiecare echipă a fost eliminat, în finalul întâlnirii.

"Felicit echipa pentru asta, jocul a avut o miză mare, adversarul are calitate. Momentul era important, după jocul cu Craiova. Timpul a fost scurt, cu frustrare... Le-am spus să uite tot ce s-a întâmplat cu Craiova. Am intrat bine în joc, cu o ocazie din start şi ne-a dat curaj. Jocul a curs natural în prima repriză. A fost bine că am intrat cu diferenţă la pauză, apoi am gestionat bine. Echipa a făcut un efort bun. Repriza a doua a fost departe de ce mi-aş fi dorit eu. Am cedat iniţiativa, am cedat teren, n-am mai avut agresivitatea din priam repriză. A intervenit şi starea de autoconservare, dar nu am pregătit asta. Contează că echipa a aspirat bine şi momentele de presiune. 

Sigurjonsson a intrat, şi-a făcut treaba, a marcat şi jocul trecut, e un jucător de echipă naţională. Jocul de echipă a fost bun. Jocul estetic a fost bun în prima repriză. Meciul cu FCSB e important pentru clasamentul final", a declarat Edi Iordănescu, după victoria cu echipa din Moldova. 

Spre deosebire de înfrângerea din penultima etapă, CFR Cluj - U Craiova 1-2, meci condus de Ovidiu Haţegan, Edi Iordănescu nu a mai avut ce să reproşeze acum. În plus, a explicat la ce se aşteaptă de la un arbitru: "Mi s-a părut un joc condus într-o manieră europeană (n.r. - de arbitrii Horia Mladinovici, Vladimir Urzică, Daniel Mitruţi, Adrian Cojocaru). Nu spun doar pentru că am câştigat. Trebuie să încurajăm intensitatea, jocul. Nu au fost decizii care să influenţeze jocul azi", a mai spus antrenorul lui CFR Cluj.  

Afla mai multe despre: cfr clujedi iordanescucfr cluj fc botosani 2-0 

viewscnt
Articole similare