Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Edi Iordănescu, după meciul cu Voluntari: ”Victoria e de necontestat” Ce spune de starea de sănătate

Edi Iordănescu, după meciul cu Voluntari: ”Victoria e de necontestat” Ce spune de starea de sănătate

Fotbal

Comentarii

Formaţia Gaz Metan Mediaş a învins, luni, în deplasare, cu scorul de 3-0, echipa FC Voluntari, în etapa a VI-a a Ligii 1. Golurile au fost marcate de Dumitru '28, Velisar '43 şi Buş '53.

Edi Iordănescu a declarat la finalul partidei că băieţii săi au meritat, dar cu toate acestea l-a deranjat un aspect: superficialitatea de care au dat dovadă jucătorii săi la finalul meciului când gazdele au fost la un pas să marcheze.

”Victoria e de necontestat, în sensul în care a fost foarte limpede echipa care a controlat jocul şi a avut iniţiativa şi a fost mai preocupată pentru construcţie, pentru un joc de posesie şi proactiv a fost Mediaşul.

Ce m-a dezamăgit un pic şi m-a supărat, dar cu siguranţă că vom corecta acest aspect, am tratat un pic superficial finalul de joc şi adversarul putea să marcheze. N-am interpretat aşa cum mi-alş fi dorit, la acest scor trebuia să gestionăm mai bine.

Suntem deja la şase jocuri fără înfrângere, sunt două victorii la rând fără gol primit şi asta ne dă moral şi curaj pentru viitor şi ne arată că suntem pe drumul corect”, a spus Edi Iordănescu la finalul meciului.

Despre starea sa de sanatate: ”Mă simt bine. Am avut încredere necondiţionată în staff şi în băieţi atunci când am lipsit, au gestionat foarte bine, am fost în legătură continuă, dar important e că am venit şi mai important e ce realizează echipa”.

 

Afla mai multe despre: gaz metan mediaşfc voluntariliga 1 

viewscnt
Articole similare