Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Edi Iordănescu e noul antrenor al CFR-ului! "Aveam nevoie de acest moment!" Conferinţa de presă a campioanei

Edi Iordănescu e noul antrenor al CFR-ului! "Aveam nevoie de acest moment!" Conferinţa de presă a campioanei

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a decis: Edi Iordănescu este înlocuitorul lui Dan Petrescu pe banca tehnică a campioanei! Fostul tehnician al Astrei a fost prezentat oficial miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă. Acesta a semnat un contract pe trei sezoane cu CFR Cluj

UPDATE 13:06 | Prima reacţie oficială a lui Edi Iordănescu, după numirea la CFR Cluj: "Este un moment fericit pentru mine, este o onoare în acelaşi timp, mă bucură foarte mult să stau la această masă. Întotdeauna am venit ca şi adversar aici, e un moment special pentru mine şi cred că e un drum nou pentru mine şi pentru staff-ul meu. Sper să fie o colaborare fructuoasă, fericită. Mă bucur că voi avea posibilitatea să lucrez pentru un club cu tradiţie.

Sunt nişte etape ale carierei pe care le-am parcurs. Aveam nevoie de acest moment. E adevărat că a contat foarte mult şi clubul, dar şi oraşul, un oraş civilizat. Familia mea se va adapta aici. Odată venită propunerea din partea CFR-ului. Pot să spun public că latura financiară nu a fost cea mai importantă pentru mine. Au fost soluţii în străinătate care însemnau peste ce voi câştiga eu la CFR. Pentru mine e important că acest club îmi va da posibilitatea să mă bat pentru obiective importante.

Am simţit încredere necondiţionată din partea dânşilor. Le mulţumesc şi sunt sigur că împreună vom avea realizări Mai este un amănunt, pe care l-am lăsat la urmă. Vin după un antrenor pe care îl apreciez extrem de mult, un antrenor care este apraope sentimental de familia mea. În trecut a fost debutat şi crescut de tatăl meu, este o plăcere să vin după el. Ştiu că sunt multe lucruri bune pe care le voi găsi aici. Vom munci să le consolidăm. Întotdeauna este loc de mai bine".

UPDATE |  "Am ales un antrenor capabil să ducă mai departe performanţele clubului! Şi antrenorul pe care l-am găsit este Edi Iordănescu. Este un antrenor care are şcoală în fotbal de mic. Mi-a plăcut de la prima discuţie. A venit cu întreg programul echipei făcut, până la Supercupa României, din 14 iulie. A venit şi cu un staff foarte bun, format din cinci oameni. A semnat un contract pe trei ani şi îi urez succes în acest campionat", a declarat Iuliu Mureşan.

În vârstă de 39 de ani, Edi Iordănescu se află acum în faţa celei mai importante provocări a carierei. În trecut Iordănescu a mai fost secund la Steaua şi la Vaslui şi antrenor principal la Pandurii Târgu Jiu, ŢSKA Sofia şi Astra Giurgiu.

 

Telekom Sport LIVE

ACUM LIVE | CFR Cluj îşi prezintă noul antrenor! Edi Iordănescu e alesul campioanei

Posted by Telekom Sport Romania on Wednesday, June 13, 2018

 

Ardelenii s-au despărţit de Dan Petrescu, după ce ”Bursucul” a acceptat o ofertă mult mai avantajoasă din China, iar acum urmează să anunţe numele tehnicianului cu care vor ataca grupele Ligii Campionilor.

Conferinţa de presă în care va fi prezentat numele noului antrenor va avea loc miercuri, de la 13:00.

CINE ÎI IA LOCUL LUI PETRESCU?

În ultima perioadă, CFR Cluj a negociat cu mai mulţi tehnicieni, printre care Edward Iordănescu şi Victor Piţurcă.

Campioana României a decis însă că Edward Iordănescu este cel mai potrivit pentru a continua munca începută de Petrescu. Fostul antrenor al Astrei va fi prezentat într-o conferinţă ce va avea loc la stadionul din Gruia.

Afla mai multe despre: cfr clujantrenorconferintaliga 1 

viewscnt
Articole similare