Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Edi Iordănescu, enervat la culme de autorităţi după hotărârile din ultimele zile. "Alte ţări au luat decizia! Noi ce aşteptăm?"

Edi Iordănescu, enervat la culme de autorităţi după hotărârile din ultimele zile. "Alte ţări au luat decizia! Noi ce aşteptăm?"

Fotbal

Comentarii

Ministrul Afacerilor Interne a anunţat vineri noi decizii privind regulile pe care trebuie să le respecte românii în următoarea perioada, reguli insuficiente pentru gravitatea situaţieim susţine Edward Iordănescu.

Luni seara a fost prima în care românii nu au mai putut ieşi după ora 22:00 fără un document justificativ. De asemenea, s-a recomandat ca pe timpul zilei oamenii să nu-şu părăsească locuinţele decât în situaţii urgente. Sunt câteva dintre măsurile luate de autorităţi, dar considerate insuficiente de Edward Iordănescu. 

"Ţări mai dezvoltate şi mai civilizate decât România au decis izolare totală: Italia, Franţa, Spania , Germania, urmează Anglia, Israel , Statele Unite ....China deja a trecut prin acest proces, nu ştiu noi ce aşteptăm !? Cred că a trecut şi momentul “recomandărilor”, am demonstrat că noi suntem mai “inteligenţi” decât specialiştii şi autorităţile în atâtea cazuri deja!! Umanitatea va trece şi peste această provocare, cu siguranţă cea mai mare după al doilea Război M , dar cu măsuri concrete, severe chiar şi cu ajutorul lui Dumnezeu !!!", e mesajul lui Edi Iordănescu pe Facebook.

Bilanţul la care a ajuns România după ziua de luni este 576 de cazuri de infectare cu noul coronavirus şi opt decese. Doar luni s-au înregistrat patru decese şi 143 de cazuri noi. 

Afla mai multe despre: coronavirusedi iordanescu 

viewscnt
Articole similare