Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Edi Iordănescu este sincer: „Am refuzat o ofertă bună din Europa pentru CFR”. De ce s-a despărţit de clujeni

Edi Iordănescu este sincer: „Am refuzat o ofertă bună din Europa pentru CFR”. De ce s-a despărţit de clujeni

Superliga

Comentarii

Edi Iordănescu (42 de ani) s-a despărţit luna aceasta de CFR Cluj, echipa cu care a cucerit titlu.

Antrenorul a venit la club într-un moment greu, când echipa se afla în criză de rezultate. Iordănescu l-a înlocuit la cârma CFR-ului pe Dan Petrescu şi a reuşit să le aducă ardelenilor al patrulea titlu consecutiv şi Supercupa României.

Acum, Edi Iordănescu nu se află sub contract cu nici o echipă. Antrenorul a dezvăluit motivul pentru care s-a despărţit de clujeni.


„Teoretic e vacanţă. Practic mă chinuie o răceală. După o performanţă fantastică s-a ajuns aici, aşa au decurs lucrurile. Când am semnat în decembrie cu CFR am semnat doar pe 7 luni. Am zis că dacă nu voi câştiga, voi pleca fără să se pună problema de continuitate.

„Din păcate la CFR vine şi un moment de reconstrucţie şi în paralel trebuie şi făcut performanţă. Nu am găsit o cale comună”

CFR-ul a avut prioritate pentru mine, din păcate nu am găsit calea comună. Din păcate la CFR vine şi un moment de reconstrucţie şi în paralel trebuie şi făcut performanţă.

Acum a venit un alt antrenor şi nu aş mai vrea să discut. Şumudică a venit cu entuziasm şi îi doresc baftă pentru că acolo la Cluj sunt oameni deosebiţi. Nu am găsit o cale comună, asta este”, a declarat Edi Iordănescu în direct la Look Sport.

A refuzat oferte pentru CFR Cluj

Edi Iordănescu a dezvăluit că a refuzat mai multe echipe, una chiar foarte bună din Europa, pentru că era convins că va continua şi din sezonul următor la CFR Cluj.

„Nu s-a pus problema să merg la FCSB, au fost doar în trecut discuţii. FCSB are antrenor. Au fost discuţii în străinătate în ultimul timp. O parte din discuţii ele le-am stopat pentru că eram convins că voi continua la Cluj. M-am bucurat şi de suportul fanilor de la ultimul meci, mi-au dat curaj. Am respins anumite oportunităţi, una a fost foarte bună din Europa. Acum nu mai contează. Sunt discuţii.. dar vom vedea”, a conchis tehnicianul.

După ce a plecat Iordănescu Jr, CFR Cluj a bătut palma cu Marius Şumudică.

Afla mai multe despre: cfr clujedi iordanescumarius sumudica 

viewscnt
Articole similare