Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Edi Iordănescu, forţat să-l ţină pe Budescu 120 de minute în teren: "Nu mi-aş fi dorit să joace atât!". De ce nu l-a schimbat

Edi Iordănescu, forţat să-l ţină pe Budescu 120 de minute în teren: "Nu mi-aş fi dorit să joace atât!". De ce nu l-a schimbat

FCSB

Comentarii

Edi Iordănescu (43 de ani), antrenorul FCSB, a spus că a fost forţat să-l ţină pe Constantin Budescu (32 de ani) în teren 120 de minute, deşi nu şi-a dorit acest lucru. Tehnicianul şi-a motivat decizia prin faptul că, la 3-3, avea nevoie de un om care să surprindă prin execuţii, care să fie decisiv în momentele fixe ale jocului.

Edi Iordănescu, forţat să-l ţină pe Budescu 120 de minute în teren: "Nu mi-aş fi dorit să joace atât!"

FCSB s-a chinuit cu CS Hunedoara în Cupa României. Deşi a condus cu 3-0, echipa lui Edi Iordănescu s-a văzut egalată la trei şi a intrat în prelungiri. Astfel, antrenorul FCSB a fost nevoit să-l păstreze pe Constantin Budescu în teren toate minutele, deşi acesta abia a revenit pe teren şi e clar că nu poate duce atât de mult timp la un nivel înalt într-o perioadă atât de scurtă de antrenamente.

Totuşi, Iordănescu Jr. a explicat că a fost a decis ca Budescu să rămână în teren pentru că acesta putea surprinde echipa adversă printr-o execuţie personală, mai ales la fazele fixe ale jocului. Edi Iordănescu a fost extrem de supărat pe elevii săi pentru că aceştia au fost egalaţi şi au fost nevoiţă să joace prelungiri cu Hunedoara.

"Nu mi-aş fi dorit să stea 120 de minute, dar jocul a cerut asta. După minutul 60, aveam nevoie de el pentru fazele fixe. Este un executant foarte bun, pentru maturitatea lui, dar echipa nu a arătat maturitate. Pentru mine este o provocare să clădesc un spirit corect, cu mentalitate competitivă", a explicat Edward Iordănescu.

CS Hunedoara - FCSB 3-5, după prelungiri, în Cupa României

FCSB s-a calificat în optimile de finală ale Cupei României, după ce a învins, miercuri, în deplasare, cu scorul de 5-3 (2-0, 3-3), pe CS Hunedoara, din liga a treia, după prelungiri.

Au marcat: Vlad '58, Hergheligiu '70, Simon '83 / Stoica '19, '50, Oaidă 31, Musi '95, Valentin Gheorghe '98.

Edward Iordănescu a trimis pe teren următoarea echipă, în meciul de miercuri: Straton - Haruţ, Cristea, Miron, Radunovici - Şut, Oaidă, Olaru - Budescu, Dumiter, I. Stoica. Au intrat pe parcurs Valentin Gheorghe, Creţu, Ovidiu Popescu, Musi şi Cordea.

În optimi s-au mai calificat Sepsi Sfântu Gheorghe, FC Voluntari, Minaur Baia Mare, FC U Craiova 1948, Rapid Bucureşti. Dunărea Călăraşi, FC Argeş, FC Hermannstadt, Gaz Metan Mediaş, Chindia Târgovişte, Poli Timişoara şi FC Buzău.

Afla mai multe despre: edi iordanescufcsbcupa romanieibudescu 

viewscnt
Articole similare