Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Edi Iordănescu, forţat să se bazeze mai puţin pe unul dintre cei mai importanţi jucători ai echipei naţionale: ”Nu ne putem lipsi de el”

Edi Iordănescu, forţat să se bazeze mai puţin pe unul dintre cei mai importanţi jucători ai echipei naţionale: ”Nu ne putem lipsi de el”

Echipa națională

Comentarii

în urma transferului în China, Nicuşor Stanciu a fost nevoit să nu se prezinte la prima acţiune a echipei naţionale din acest an.

Edi Iordănescu se pregăteşte pentru prima acţiune pe banca echipei naţionale, având două meciuri de disputat, ambele amicale, împotriva Greciei şi Israelului.

Selecţia noului selecţioner nu a fost prea diferită faţă de cea a succesorului său, însă Iordănescu jr. nu a putut conta pe unul dintre cei mai de bază jucători din mandatul lui Mirel Rădoi.

Proaspăt transferat în China, Nicuşor Stanciu a fost lăsat la echipa de club în această perioadă, pentru a se putea integra.

Vicecăpitanul României a semnat cu Wuhan Three Towns, formaţia nou-promovată în primul eşalon chinez şi a avut parte de o perioadă de acomodare grea până acum.

Pe lângă drumul lung până în Wuhan, Nicuşor Stanciu a fost nevoit să petreacă şi o bună perioadă în izolare, întrucât China are protocoale anti-Covid mai dure decât Europa.

Chiar şi după ce va reuşi să se acomodeze la noua echipă, venirea în România pentru acţiunile naţionalei va fi o reală bătaie de cap pentru Stanciu, atât din pricina drumului lung, cât şi din cauza fusului orar.

Edi Iordănescu, forţat să se bazeze mai puţin pe unul dintre cei mai importanţi jucători ai echipei naţionale

Aşadar, Edi Iordănescu va fi nevoit să conteze mai puţin pe serviciile unuia dintre cei mai influenţi fotbalişti români ai momentului.

Daca va exista vreo posibilitate pentru Nicuşor ca el să vină mai devreme (n.r. atunci când este convocat), să-i dăm mai mult timp, va fi binevenită.

Dacă nu... el e acolo, nu l-am adus, îl lăsăm să se adapteze, să se obişnuiască şi pentru mine rămâne o soluţie importantă.

E posibil ca în iunie, sper să fie sănătos şi să joace, ne vom baza probabil pe el, pentru că nu ne putem lipsi de el, de valoarea lui, în momentul de faţă.

Provocarea mare este cum valorificăm fiecare secundă, fiecare minut, pentru că am acest sentiment că sunt mereu în criză de timp să facem totul cât mai bine.

Dacă e nevoie, e şapte dimineaţa, 12-1 noaptea, au fost cazuri când a plecat stafful către camere la unu şi jumătate”, a declarat Edi Iordănescu.

Afla mai multe despre: nicuşor stanciu 

viewscnt
Articole similare