Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Edi Iordănescu, gata să revină pe bancă în fotbalul românesc. Are ca obiectiv promovarea în Liga 1

Edi Iordănescu, gata să revină pe bancă în fotbalul românesc. Are ca obiectiv promovarea în Liga 1

Fotbal intern

Comentarii

Edi Iordănescu a bătut palma cu oficialii Petrolului, dar decizia finală a antrenorului de 42 de ani urmează să fie luată în câteva zile, acesta fiind deranjat de influenţa politicului local în cadrul echipei.

Conform gsp.ro, Iordănescu este deranjat de influenţele politice din Ploieşti care au loc la clubul de pe Ilie Oană. Petrolul şi-a propus ca în sezonul viitor să nu mai rateze promovarea în Liga 1, aşa cum s-a întâmplat în 2020, atunci când nu a prins nici măcar locul de baraj. Cu o etapă înainte de finalul play-off-ului din Liga 2, galben-albaştrii s-au trezit fără antrenor, atunci când a demisionat Costel Enache.

Primul nume la care s-a oprit conducerea ploieştenilor este cel al lui Edward Iordănescu, care a pregătit-o ultima dată pe Gaz Metan. Cu Iordănescu pe bancă, medieşenii au reuit să să se califice în premieră în play-off-ul Ligii 1.    

Din informaţiile gsp.ro, Iordănescu a negociat cu cei care se ocupă de destinele ploieştenilor, în special cu Mădălin Mihailovici, principalul finanţator al clubului. Omul de afaceri i-a garantat stabilitate financiară şi mână liberă la transferuri. 

Cum echipa a rămas în Liga 2, Iordănescu trebuie să renegocieze unele aspecte importante în perspectiva semnării actelor. Galben-albaştrii nu renunţă la ideea aducerii lui Edi, chiar dacă se respectă condiţiile iniţiale: un salariu bun pentru Liga 2, o înţelegere valabilă pentru următoarele patru sezoane şi posibilitatea de a îşi aduce staff-ul şi jucătorii pe care şi-i doreşte. 

Afla mai multe despre: iordanescupetrolul 

viewscnt
Articole similare