Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Edi Iordănescu iartă, dar nu uită! Mesaj pentru conducerea lui CFR Cluj după ce a fost dat afară: "M-a afectat". Ce promite să facă în Gruia după revenire

Edi Iordănescu iartă, dar nu uită! Mesaj pentru conducerea lui CFR Cluj după ce a fost dat afară: "M-a afectat". Ce promite să facă în Gruia după revenire

CFR Cluj

Comentarii

Noul antrenor al lui CFR Cluj, Edward Iordănescu, a oferit primele declaraţii, după numirea în funcţie. Tehnicianul a amintit despre episodul din 2018, când a fost dat afară, dar susţine că e pregătit să-şi ia revanşa.

Edi Iordănescu, noul antrenor de la CFR Cluj

Antrenorul a revenit în Gruia, după ce a fost dat afară de conducere în 2018, în urma turului din preliminariile Champions League, cu Malmo. Atunci, Edi Iordănescu a stat doar trei meciuri la CFR Cluj şi a fost afectat de moment:

"Mă bucur să fiu aici, mulţumesc patronatului şi conducerii pentru încrederea acordată. A fost un episod acum doi ani şi jumătate, care s-a terminat mai repede decât era normal. Cu toate acestea, am rămas cu lucruri bune, un trofeu frumos, primul de altfel. A fost o experienţă constructivă. Am ştiut si ştiu ce să aleg mai bun. A fost o dezamăgire, a contat, m-a afectat pe moment, dar am făcut un pas în spate, am mers la un alt club unde mi s-a dat încredere şi am avut un moment istoric, pentru oraş şi pentru club (n.r. - la Gaz Metan Mediaş). 

M-am întors, pentru că am încredere în acest grup de jucători, am încredere că acest club poate performa. E un moment delicat. Sunt multe motivele pentru care subliniez acest aspect. Avem puţin timp la dispoziţie, dar mi-am asumat. 

Vin după un antrenor (n.r. - Dan Petrescu), pe care-l respect, un antrenor care pentru noi, cei tineri, e un exemplu. A avut sprijinul patronatului. Eu cred că acest club poate produce performanţe şi mi-ar plăcea să o facem în următoarea perioadă", a declarat noul antrenor de la CFR Cluj la prezentarea oficială.  

Ce obiective are Edi Iordănescu la CFR Cluj

"Eu cred că mi-am parcurs etapele naturale în formarea mea ca antrenor. Am plecat de jos. Nu am lăsat niciodă o echipă mai jos decât am luat-o. CFR Cluj îţi oferă condiţiile necesare, lotul de jucători buni, calitativ, prin care se speră la trofee. Ne rămâne să ne luptăm pentru câştigarea unui nou titlu şi să jucăm cartea din Elveţia (n.r. - cu Young Boys), una care pare imposibilă şi să încercăm calificarea în primăvara europeană. 

Am identificat şi lucruri care nu au funcţionat, dar vom continua şi ce s-a făcut înainte, pentru că au fost lucruri bune. Vrem să aducem elemente noi, pentru ca echipa să devină mai competitivă. Sunt matur să înţeleg momentul aşa cum trebuie. Va fi foarte greu să intervenim într-o manieră complexă, vom calcula bine perioada, ca să venim cu mijloacele corecte. Băieţii trebuie să-şi găsească entuziasmul şi să repunem echipa pe o pantă ascendentă", a mai spus Edward Iordănescu.  

Afla mai multe despre: edi iordanescucfr clujedi iordanescu antrenor cfr cluj 

viewscnt
Articole similare