Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Edi Iordănescu îi face pe plac lui Gigi Becali. Finanţatorul, foarte mulţumit de una dintre politiciile tehnicianului

Edi Iordănescu îi face pe plac lui Gigi Becali. Finanţatorul, foarte mulţumit de una dintre politiciile tehnicianului

FCSB

Comentarii

În cadrul unei conferinţe de presă, susţinută înaintea duelului cu Academica Clinceni, Edi Iordănescu a vorbit despre dificultăţile întâmpinate când lucrezi cu tineri.

FCSB va primi vizita Academicii Clinceni, sâmbătă seara, în a zecea etapă a Ligii 1. Formaţia ”roş-albastră” vine după ”thriller-ul” cu Hunedoara, meci în care ”roş-albaştrii” au fost la un pas să fie învinşi de o echipă de Liga 3, deşi au condus cu 3-0. Nici Clinceni nu a jucat mai bine în Cupa României, fiind eliminată de FC buzău, echipa din Liga 2.

Înaintea duelului cu Academica, Edi Iordănescu a discutat despre experienţa sa lucrând cu jucători tineri. Tehnicianul a dezvăluit că este adeptul dezvoltării juniorilor, fapt pe placul lui gigi becali, care a adoptat o politică de a folosi câţi mai mulţi tineri promiţători în ultimii ani.

Edi Iordănescu îi face pe plac lui Gigi Becali

Mereu mi-a plăcut să lucrez cu jucători tineri, sunt un antrenor care a debutat foarte mulţi jucători, au sprijinul meu, însă trebuie să arate că înţeleg şi se folosesc de el. E adevărat că atunci când ai obiectiv titlul, când vrei să intri în Europa, e mai greu să aştepţi după jucătorii tineri şi foarte tineri, care de multe ori sunt fluctuanţi în exprimare.

Cu toate astea, în continuare eu voi susţine tinerii, avem nevoie şi de ei, de entuziasmul lor, de energia lor. În acelaşi timp, cu siguranţă că avem nevoie şi de jucători cu experienţă, care să aşeze lucrurile, să dea mesajele corecte în rândurile echipei. Şi doar aşa putem să producem rezultate”, a declarat Edi Iordănescu.

Afla mai multe despre: fcsbedi iordănescu 

viewscnt
Articole similare