Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Edi Iordănescu, impresionat de cum joacă CFR-ul: „N-au mai fost cifre în istoricul recent ca acum!” + Ce spune despre meciul cu Chindia

Edi Iordănescu, impresionat de cum joacă CFR-ul: „N-au mai fost cifre în istoricul recent ca acum!” + Ce spune despre meciul cu Chindia

Superliga

Comentarii

Edi Iordănescu, antrenorul echipei campioanei CFR Cluj, s-a prezentat la conferinţa de presă premergătoare partidei cu Chindia, cu statistici clare care arată că echipa sa, deşi nu este pe primul loc în Liga I, a înregistrat cifre uimitor de bune în ultima perioadă.

Deşi a scos doar un punct din partida cu Astra, Iordănescu se declară mulţumit de jocul echipei sale.

„Am ratat şansa la trei puncte, nu la primul loc. Sigur, ne dorim să fim pe primul loc, dar obiectivul era să câştigăm. Cu toate astea, a fost unul dintre jocurile bune şi cifrele sunt în favoarea noastră total. M-am uitat în istoricul recent al CFR-ului şi nu am reuşit să identificăm cifre cum au fost acum. Am avut 73% posesie, 83% posesie în repriza a doua, peste 820 de pase complete. Sunt lucruri foarte bune, care ne dau încredere, ne arată că suntem pe drumul corect. Am avut situaţii, am lovit bara de două ori, a fost o posesie cu progresie, nu sterilă. Am adus foarte multe mingi în jumătatea adversă şi în careul advers. A fost jocul în care am recuperat cel mai repede mingea şi foarte departe de poarta noastră. Rămân la părerea că am avut neşansă. Ne lipseşte probabil doar eficienţa în faţa porţii, să alegem varianta corectă", a declarat Edi Iordănescu.

CE A SPUS IORDĂNESCU DESPRE VIITORUL ADVERSAR

CFR Cluj se va duela în următoare etapă cu Chindia Târgovişte, formaţie care este neînvinsă în ultimele opt meciuri de campionat şi care ocupă locul 6 în Liga I, cu de 28 de puncte.

Antrenorul clujenilor ştie că nu va fi un meci uşor pentru CFR. „O echipă care a produs rezultate foarte bune, consistente, vine după 8 meciuri fără înfrângere, sunt lucruri care ne trezesc atenţia. Ne aşteptăm la un joc greu şi vedem că nu e niciun joc câştigat deja. Şi contracandidatele noaste la titlu întâmpină dificultăţi, adversarele sunt motivate să compenseze diferenţa valorică. Chindia a arătat lucruri foarte bune şi a câştigat puncte suficiente la clasament, exprimarea echipei o îndreptăţeşte să spere la play-off", a mărturisit Iordănescu.

Afla mai multe despre: cfr cluj iordanescu 

viewscnt
Articole similare