Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Edi Iordănescu, în culmea fericirii! Un jucător de echipă naţională a semnat cu Gaz Metan: "Sunt foarte fericit că am ajuns la Mediaş"

Edi Iordănescu, în culmea fericirii! Un jucător de echipă naţională a semnat cu Gaz Metan: "Sunt foarte fericit că am ajuns la Mediaş"

Gaz Metan Mediaș

Comentarii

Înaintea deplasării la Târgovişte, Gaz Metan şi-a betonat defensiva. Thomas Juel-Nielsen a semnat cu echipa din Mediaş din postura de jucător liber de contract.

Juel-Nielsen are 29 de ani şi este de meserie fundaş central. 

Stoperul este un fost internaţional de juniori, el având şapte selecţii pentru Danemarca U 17, toate în sezonul 2006-2007.

În trecut, Juel-Nielsen a mai avoluat pentru AB, Sandefjord, Falkenbergs, AGF, Orange County SC şi  SønderjyskE.

"Sunt foarte fericit că am ajuns la Gaz Metan. Am auzit lucruri bune despre club şi despre fotbalul din România. Aveţi o echipă de succes aici, la Gaz Metan, e pe locul 4 în Liga I şi vreau să lupt pentru mai mult. Cred că pot ajuta echipa, am experienţă în toate ligile din Scandinavia, am 29 de ani şi sunt foarte motivat să dau totul la Gaz Metan. 


(CE POTI SPUNE DESPRE FOTBALUL DIN ROMANIA? ESTE DIFERIT FATA DE FOTBALUL PE CARE L-AI JUCAT TU?)
Cred că este foarte asemănător, m-am antrenat cu echipa, am văzut câteva meciuri şi cred că partea de pregătire tactică este asemănătoare cu cea cu care sunt eu obişnuit, din Scandinavia. De aceea, cred că mă voi adapta foarte repede.

Vreau să ajut echipa şi bineînţeles că fiecare jucător îşi doreşte să joace cât mai multe minute. Îmi ştiu rolul, ştiu că am venit târziu, trebuie să muncesc pentru a-mi face loc în echipă, dar vreau să-i fac pe antrenor şi pe cei din staff să aibă încredere în mine, ca jucător. 

(ESTI PREGĂTIT SĂ JOCI ORICÂND?)
Da, sunt pregătit. M-am antrenat cu echipa de aproape două săptămâni şi sunt într-o formă fizică bună, aşa că sunt pregătit să joc oricând antrenorul va decide să trebuie să fac asta"
, au fost primele declaraţii ale lui Thomas Juel-Nielsen în calitate de jucător al lui Gaz Metan Mediaş.

 

Afla mai multe despre: gaz metantransfer 

viewscnt
Articole similare