Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Edi Iordănescu, în faţa unui moment extrem de important în cariera sa: ”Asta este realitatea”

Edi Iordănescu, în faţa unui moment extrem de important în cariera sa: ”Asta este realitatea”

Superliga

Comentarii

Edi Iordănescu se află într-un moment foarte important în cariera de antrenor. Pentru prima dată, o poate duce pe Gaz Metan în play-off-ul Ligii 1, însă are nevoie de victorie cu Dinamo.

În ultima etapă din sezonul regular, Gaz Metan Mediaş are nevoie de victorie în faţa lui Dinamo pentru a se califica în play-off. Ar fi pentru prima dată când medieşenii ar termina sezonul regular în primele şase echipe. În acest moment, Gaz Metan este pe locul 6, dar are doar un punct peste Viitorul, care joacă la Clinceni.

Edi Iordănescu le transmite jucătorilor că se află într-un moment istoric pentru Gaz Metan, dar susţine că îşi va asuma în totalitate responsabilitatea dacă nu reuşeşte să califice echipa în play-off.

”Suntem în faţa unui moment istoric, asta este realitatea, în faţa unei posibile performanţe unice pentru club şi pentru oraş. Este anul competiţional cu cel mai bun punctaj din istoria clubului. Suntem în faţa unui joc extrem de dificil, cu un adversar care traversează o formă bună, exceptând sincopa de la Voluntari a câştigat cu Astra, cu FCSB. Am înţeles că şi-au anunţat peste 700 de persoane prezenţa din galeria lui Dinamo. Dacă nu va fi ceea ce ne dorim, Doamne fereşte, atunci eu îmi asum toată responsabilitatea şi este doar vina mea”, a declarat Edi Iordănescu.

Gaz Metan - Dinamo este live pe Telekom Sport, duminică, de la 16:30.

Afla mai multe despre: edi iordanescu 

viewscnt
Articole similare