Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Edi Iordănescu, înainte de CFR - FCSB din Supercupa României: „Trebuie să facem un meci aproape perfect. Ei sunt favoriţi”

Edi Iordănescu, înainte de CFR - FCSB din Supercupa României: „Trebuie să facem un meci aproape perfect. Ei sunt favoriţi”

Superliga

Comentarii

CFR Cluj - FCSB din Supercupa României va vea loc joi de la ora 19:00 pe stadionul „Ilie Oană” din Ploieşti.

Edi Iordănescu, antrenorul echipei CFR Cluj, a prefaţat duelul din Supercupa Româniai şi a mărturisit că prima şansă o are trupa lui Toni Petrea.

Clujenii şi-au propus să facă un joc perfect.

„Meciul din Supercupă poate fi unul de moral înainte de play-off ... dar înainte de moral este un joc cu un trofeu pe masă. Iar asta îl face un joc extrem de important. Toţi trebuie să avem această ambiţie de a mai aduce un trofeu pentru club şi suporteri. De aceea trebuie să fim responsabili şi conectaţi. Trebuie să facem un joc aproape perfect în Supercupă pentru că întâlnim un adversar valoros. Clasamentul din sezonul regulat spune că FCSB este favorită pentru că e pe primul loc.

Iar dacă ne aducem aminte şi de ultima întâlnire, cea de la Bucureşti, atunci adversarul devine cu atât mai favorit. Însă eu am mare încredere în posibilităţile noastre, în grupul nostru, că putem da totul pentru ca la final să fim fericiţi. Este un meci important şi pentru mine. Chiar dacă am 11 ani, aproape 12 de când sunt antrenor, sunt încă la început de drum şi am o ambiţie mare. Iar tocmai motivul de a mă întoarce la CFR Cluj a fost acesta de a cuceri trofee", a spus tehnicianul.

„Jocul de acum poate să ducă la penalty-uri. Trebuie să gestionăm bine momentele importante ale meciului. Trebuie să fim pregătiţi şi de penalty-uri, avem obligaţia să pregătim totul în detaliu. Vom vedea la final, sper să avem câştig de cauză", a conchis tehncianul.

CCA a decis cine arbitrează duelul pentru Supercupă dintre CFR Cluj - FCSB

În mod normal, Supercupa României ar fi trebuit să se dispute înaintea startului de campionat, însă condiţiile speciale din ultimul an, influenţat de pandemie, au dus la mutarea duelului în primăvară. Iar pentru duelul de joi, Comisia Centrală a Arbitrilor a decis să-i încredinţeze meciul lui Radu Petrescu.

Afla mai multe despre: supercupa romanieicfrfcsbedi iordanescu 

viewscnt
Articole similare