Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Edi Iordănescu, înaintea partidei cu U Craiova: ”Dacă m-aş apuca să comentez despre ultimul joc de la Craiova, probabil s-ar interpreta că pun presiune”

Edi Iordănescu, înaintea partidei cu U Craiova: ”Dacă m-aş apuca să comentez despre ultimul joc de la Craiova, probabil s-ar interpreta că pun presiune”

Superliga

Comentarii

CFR Cluj va primi vizita Craiovei sâmbătă seara, în etapa a treia a play-off-ului Ligii 1. Cele două formaţii se întâlnesc pentru a doua oară în mai puţin de două săptămâni, după remiza albă din ultima etapă a sezonului regulat.

Înaintea partidei, Edi Iordănescu a discutat despre rivalitatea cu Craiova. Antrenorul clujenilor a afirmat că echipa sa doreşte să obţină toate punctele, dar că este conştient că aceasta va fi o provocare. CFR-ul înfruntă o formaţie care a mai încurcat-o în trecut şi va trebui să muncească din greu pentru a răpune defensiva de fier a oltenilor.

Ovidiu Haţegan este centralul ce va conduce derby-ul dintre CFR şi Craiova, arbitru ce a fost la centru şi la ultima întâlnire dintre acestea. De fapt, în ultimele două meciuri între cele două, conduse de Haţegan, brigada sa a făcut nu mai puţin de cinci greşeli, toate împotriva trupei lui Iordănescu.

Deşi a susţinut că îl respectă ca arbitru, tehnicianul campioanei a adus aminte de greşelile din ultima partidă şi a afirmat că speră ca Haţegan să prindă o seară mai bună pentru confruntarea ce urmează.

Edi Iordănescu, înaintea partidei cu Craiova

”Să propunem un joc cu o intensitate bună, pentru că fără asta va fi foarte greu, să producem rezultatul pe care îl aşteptăm. Cu toate că ne respectăm adversarul deosebit de mult şi considerăm că e un adversar valoros, competitiv, cu jucători de calitate, cu condiţii foarte bune.

O echipă care în sezonul trecut a avut şanse la titlu până în ultimul joc. Nu putem să ne mulţumim, pentru că jucăm acasă şi avem nevoie de cele trei puncte, ca să păstrăm aproape de primul loc. Este un joc deschis oricărui rezult, asta e realitatea, vedeţi că şi jocurile din campionatul regulat au fost extrem de echilibrate.

Ne-am blocat unii pe alţii, au fost două rezultate albe. Acum trebuie să păstrăm poarta închisă, dacă se poate, şi să găsim eficienţa necesară în faţa porţii, pentru că de asta avem nevoie ca să obţinem trei puncte. (N.r. despre Haţegan) E un arbitru extrem de valoros, pe care îl respect, cu o brigadă extrem de valoroasă.

Dacă m-aş apuca să comentez despre ultimul joc de la Craiova, probabil s-ar interpreta că pun presiune. Au fost nişte lucruri clare în defavoarea noastră, nu o să mai intru în detalii, inclusiv acel gol anulat pe care probabil nici paparazii nu-l vedeau cu zoom-ul necesar.

A fost greu de digerat, dar sunt sigur că a fost o seară mai puţin inspirată şi nu-mi doresc decât să prindă o seară foarte bună şi dânsul, şi brigada dânsului, mai ales că sunt extrem de apreciaţi şi la nivel european şi mă bucur că au fost cooptaţi pentru acest turneu final.

Cu siguranţă va fi un joc cu intensitate şi cu adversitate la cote ridicate. În ceea ce înseamnă declaraţiile patronului de la Craiova, e normal, e un om care investeşte foarte mult, îşi doreşte performanţă şi are aşteptari de la echipa pe care o susţine”, a declarat Iordănescu.

VIDEO | Rezumat Craiova - CFR 0-0

Afla mai multe despre: liga 1edi iordănescucfr craiovacfr cluj 

viewscnt
Articole similare