Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Edi Iordănescu intervine în subiectul momentului în Liga 1: "La mine pe bancă nu au avut niciodată semnal telefoanele"

Edi Iordănescu intervine în subiectul momentului în Liga 1: "La mine pe bancă nu au avut niciodată semnal telefoanele"

Superliga

Comentarii

Fostul antrenor al echipei Astra Giurgiu, Edward Iordănescu, a mărturisit că a fost mereu deschis discuţiilor cu patronii cluburilor la care a lucrat, dar a precizat că deciziile tehnice i-au aparţinut în totalitate, oriunde a fost.

Fiul fostului selecţioner recunoaşte, însă, că a avut viaţă grea de-a lungul carierei sale, până acum lucrând cu finanţatori precum Gigi Becali, Adrian Porumboiu sau Ioan Niculae.

"Dacă mă uit în urmă văd că nu am avut viaţă uşoară, dar am trecut peste ce e mai greu. Cred că mai greu de atât nu se poate. Patronul are tot dreptul să ia decizii, să aibă opinii, să solicite lucruri. Până la urmă el e cel care susţine financiar clubul. Însă totul trebuie să aibă un sens, o logică, o limită. Sunt lucruri peste care nu poţi intra. Altfel ce rost mai are să angajezi un antrenor? Eu am ţinut mereu cont de părerile patronilor şi am dorit comunicare, dar deciziile tehnice mi-au aparţinut şi îmi vor aparţine mereu. Pentru că indiferent de numele clubului, antrenorul rămâne mereu cel mai calificat din punct de vedere tehnic şi e normal să îşi asume lucruri şi să răspundă de ele. Eu, dacă negociez o colaborare, îmi asum nişte obiective. Garantez că le îndeplinesc. Dacă eşuez, sunt dat afară. Cred că e un proces normal, logic", a declarat Edi Iordănescu, pentru ProSport.

Întrebat de câte ori a fost sunat, direct sau indirect, de finanţatorul echipei Astra, Ioan Niculae, Edi Iordănescu a replicat în spirit de glumă: "La mine pe bancă nu au avut niciodată semnal telefoanele".

Cât despre situaţia sa: "Petrec momente frumoase alături de familie. Momente care în perioada în care sunt sub contract devin un lux. Şi continui să lucrez, chiar dacă mai mult din punct de vedere teoretic, la îmbunătăţirea mea profesională. Mi-aş dori ca la următorul club să găsesc mediul pe care îl doresc şi să îmi pot realiza obiectivele. (...) Am principii şi valori şi cred că sunt elemente care îmi dau plus valoare. Iar dacă cineva se interesează de mine, trebuie să le perceapă în mod constructiv, nu ca pe o barieră în colaborare. Voi da curs unui proiect care mi se propune şi în care mă regăsesc", a mai spus fostul antrenor al giurgiuvenilor.

În vârstă de 39 de ani, Edi Iordănescu şi-a început cariera de antrenor în 2010, atunci când a fost interimar la FCSB, apoi a mai pregătit FC Vaslui (asistent), ASA Târgu Mureş, Pandurii, ŢSKA Sofia şi, ultima oară, Astra Giurgiu.

Afla mai multe despre: edi iordanescuastraantrenor 

viewscnt
Articole similare