Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Edi Iordănescu, ironic la adresa lui Haţegan după meciul cu Craiova: ”N-am cerut niciodată să favorizeze echipa mea, dar poate din greşeală să dea ceva şi pentru CFR”

Edi Iordănescu, ironic la adresa lui Haţegan după meciul cu Craiova: ”N-am cerut niciodată să favorizeze echipa mea, dar poate din greşeală să dea ceva şi pentru CFR”

Superliga

Comentarii

După înfrângerea dureroasă cu Craiova, oficialii CFR-ului au lansat o serie de atacuri la adresa centralului, Ovidiu Haţegan, pe care îl acuză că i-a favorizat pe olteni la fiecare dintre partidele disputate cu campioana.

Atacurile CFR-ului la adresa arbitrajului continuă, după ce Edi Iordănescu s-a simţit defavorizat de Ovidiu Haţegan, din nou, la partida cu Craiova. Tehnicianul campioanei a mai atins acest subiect senesibil în trecut, însă după meciul de sâmbătă seara, Iordănescu nu a mai putut să se controleze.

Prezent la centru la al doilea CFR - Craiova în mai puţin de două săptămâni, Haţegan a fost acuzat de antrenorul ”feroviarilor” că ar fi avantajat-o pe Universitatea. Iordănescu a sugerat că numirea lui Haţegan la ambele partide dintre aceste echipe nu a fost una întâmplătoare.

Edi Iordănescu, ironic la adresa lui Haţegan după meciul cu Craiova

”Trebuie să demonstreze, eu m-am bucurat că e la un turneu final, că avem arbitri români, dar din păcate când ne-a arbitrat pe noi, a demonstrat oposul, asta e realitatea. S-au strâns multe în triunghiul acesta Craiova, CFR şi Haţegan.

Nu înţeleg de ce în jocurile cu Craiova, numai domnul Haţegan poate să arbitreze şi nu pot să înţeleg de ce toate greşelile sunt majore şi într-o singură direcţie. N-am cerut niciodată să favorizeze echipa mea, dar poate din greşeală să dea ceva şi pentru CFR.

Vine peste câteva zile Botoşani şi avem nevoie, un joc pe viaţă şi pe moarte, cu o echipă care va veni să dea totul”, a declarat Iordănescu, după partida cu Craiova.

În urma înfrângerii cu oltenii, diferenţa dintre clujeni şi aceştia s-a micşorat la patru puncte. În plus, dacă FCSB va învinge Sepsi, CFR-ul se va afla la patru puncte şi de liderul clasamentului.

VIDEO | Rezumat CFR - Craiova 1-2

Afla mai multe despre: liga 1edi iordănescuovidiu haţeganiordănescu arbitrajcfr cluju craiovacfr craiova 

viewscnt
Articole similare