Experiențe împreună.
You are here:

Edi Iordănescu l-a cerut, Gigi Becali l-a transferat. Antrenorul FCSB-ului este încântat: ”Îl aştept, este un talent rar”

Edi Iordănescu l-a cerut, Gigi Becali l-a transferat. Antrenorul FCSB-ului este încântat: ”Îl aştept, este un talent rar”

FCSB

Comentarii

Edi Iordănescu spune că abia aşteaptă să intre în echipă unul dintre transferurile pe care i le-a cerut cu insistă lui Gigi Becali.

În ultima perioadă, după ce Edi Iordănescu a semnat cu FCSB, Gigi Becali a făcut câteva transferuri interesante. De această dată, patronul FCSB a mizat pe jucători cu experienţă.

Edi Iordănescu susţine că este nerăbdător să-l aibă în echipă pe unul dintre cei mai buni jucători pe care FCSB i-a transferat în ultimii doi ani.

Edi Iordănescu, despre ultimul transfer pe care i l-a cerut lui Gigi Becali: ”Mi l-am dorit foarte mult”

În pauza impusă de jocurile echipelor naţionale, FCSB s-a întărit cu 3 jucători foarte interesanţi: Claudiu Keşeru, Vali Gheorghe şi Constantin Budescu.

Aceste transferuri au fost cerute de Edi Iordănescu, după ce lotul FCSB-ului a avut grav de suferit mai ales din cauza accidentărilor, la care se adaugă plecarea lui Moruţan la Galatasaray.

Edi Iordănescu este încântat de faptul că Gigi Becali i-a transferat jucătorii pe care el i-a cerut şi spune că abia aşteaptă şi intre în echipă şi Constantin Budescu:

”Îl aştept pe Budi, am nevoie de Budi în formă şi la capacitate maximă. Mi l-am dorit foarte mult. E un jucător care va fi decisiv pentru noi.

Aduce plus valoare şi o sa fie tot timpul sub presiune mea să se pregăteasca 100% şi să dea totul pentru echipă, pentru că e un talent rar, de care fotbalul românesc are nevoie”, a declarat Edi Iordănescu.

Rămas liber de contract după despărţirea de cei de la Damac, Constantin Budescu este ultimul jucător pe care FCSB l-a transferat în debutul acestui sezon.

Mijlocaşul de 32 de ani nu este însă pus la punct cu pregătirea fizică, motiv pentru care la derby-ul cu Dinamo n-a fost nici măcar rezervă.

În schimb, Keşeru şi Vali Gheorghe, celelalte două transferuri făcute de Gigi Becali, au fost titulari în derby-ul câştigat cu 6-0 în faţa lui Dinamo şi şi-au trecut numele pe lista marcatorilor.

viewscnt
Articole similare
Fanii Simonei Halep au luat foc și-l consideră vinovat pe soțul tenismenei pentru...