Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Edi Iordănescu, la un pas de Astra Giurgiu! Cei cinci fotbalişti pe care îi vrea tehnicianul pentru a bate palma cu Niculae

Edi Iordănescu, la un pas de Astra Giurgiu! Cei cinci fotbalişti pe care îi vrea tehnicianul pentru a bate palma cu Niculae

Superliga

Comentarii

Edi Iordănescu este foarte aproape să se întoarcă pe banca Astrei Giurgiu, după ce echipa patronată de Ioan Niculae a renunţat la colaborarea cu Bogdan Andone.

Giurgiuvenii trec printr-o perioadă grea. Campioana din 2016 se află pe ultimul loc în Liga 1 după cinci etape, cu un singur punct acumulat, obţinut din remiza cu Sepsi Sfântu Gheorghe, scor 2-2. Golaverajul 3-13 arată, de asemenea, pasa extrem de proastă prin care trece Astra.

Edi Iordănescu, rămas liber de contract după ce a plecat de la Gaz Metan Mediaş, a comunicat transferurile pe care şi le doreşte, în cazul în care va bate palma cu Ioan Niculae.

Gazeta Sporturilor scrie că Iordănescu jr. şi-i doreşte pe Filip Mrzljak (mijlocaş, 27 de ani, legitimat ultima dată de Dinamo), Alexandru Răuţă (mijlocaş, 28 de ani, Dinamo) şi Ante Puljic (fundaş, 32 de ani, tot de la Dinamo). Fundaşul central Ionuţ Larie (33 de ani) şi mijlocaşul defensiv Lukas Droppa (31 de ani) sunt alţi fotbalişti pe care Edi Iordănescu şi-i doreşte, datorită experienţei pe care a avut-o alături de aceştia la Gaz Metan Mediaş.

Următoarele ore vor fi decisive pentru realizarea aducerii fiului lui Anghel Iordănescu la Astra Giurgiu.

Afla mai multe despre: edi iordanescuastra giurgiuliga 1transferuri 

viewscnt
Articole similare