Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Edi Iordănescu le-a transmis fotbaliştilor săi ce nu vrea să vadă în meciul cu FCSB: "Presiunea e mare, miza e mare". Ce a declarat înainte de meci

Edi Iordănescu le-a transmis fotbaliştilor săi ce nu vrea să vadă în meciul cu FCSB: "Presiunea e mare, miza e mare". Ce a declarat înainte de meci

FCSB

Comentarii

Antrenorul lui CFR Cluj, Edi Iordănescu, a prefaţat meciul cu FCSB, din play-off. Antrenorul a anunţat ce-şi doreşte de la fotbaliştii săi.

Edi Iordănescu, înainte de FCSB - CFR Cluj

FCSB - CFR Cluj are loc luni, de la 20:30, în direct pe Telekom Sport 1 şi Telekomsport.ro.

"Aşteptări mari sunt de la toate jocurile. Întâlnim o echipă care vine după două eşecuri, dar care are capacitatea de a reveni. Sperăm ca jocul nostru să fie intens, exact şi să fim pragmatici în faţa porţii, pentru că am venit pentru cele trei puncte. E un joc deschis oricărui rezultat, presiunea e mare, miza e mare.

Mizez pe experienaţa jucătorului, sunt multe lucruri din trecut din care ne putem inspira. Detaliile vor face diferenţa, sunt echipe cu calităţi. La meciul de la Bucureşti (n.r. - FCSB - CFR Cluj 3-0, în sezonul regular) am făcut greşeli mari şi e important să le evităm. Azi e important să marcăm repede. Toţi jucătorii de la CFR sunt valoroşi, alegerile mele le comentez mai puţin public. Beneficiem şi de rezultate, Craiova s-a împiedicat", a declarat Edi Iordănescu pentru Telekom Sport. 

Clasamentul din play-off, înainte de FCSB - CFR Cluj

  • CFR 41p (4 meciuri jucate)
  • FCSB 39p (4 meciuri jucate)
  • Craiova 37p (5 meciuri jucate)
  • Sepsi 30p (5 meciuri jucate)
  • Botoşani 28p (5 meciuri jucate)
  • Clinceni 25p (5 meciuri jucate)

Afla mai multe despre: edi iordanescufcsbcfr cluj 

viewscnt
Articole similare