Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Edi Iordănescu, moment maximă de sinceritate: "Dacă aş fi plecat de la Mediaş, acolo m-aş fi dus şi nu în altă parte!"

Edi Iordănescu, moment maximă de sinceritate: "Dacă aş fi plecat de la Mediaş, acolo m-aş fi dus şi nu în altă parte!"

Gaz Metan Mediaș

Comentarii

Edward Iordănescu a mărturisit că vrea să continue de la Gaz Metan Mediaş. El a precizat că nu a vrut să plece de la Mediaş pentru a prelua o altă echipă, ci din cauza situaţiei financiare a clubului.

"Sunt la Mediaş pentru că mi-am dorit să fiu la Mediaş. Este adevărat că am spus că la un moment dat am fost supărat şi am spus că am vrut să plec, chiar când echipa era pe primul loc. Nu pentru că nu mi-aş fi dorit din tot sufletul să continui munca, dar pentru că simţeam că nu avem soluţiile şi erau date peste cap planurile. Dacă aş fi plecat, aş fi plecat acasă şi nu în altă parte. Că există interes pentru mine sau pentru un jucător de la Mediaş, trebuie să facă cinste clubului, trebuie să facă cinste conducerii, preşedintelui, oamenilor care sunt în jurul lui, pentru că înseamnă că suntem apreciaţi. E adevărat că probabil va veni o zi în care voi alege un alt drum, dar ziua aceea încă nu a venit. Mie îmi fac cinste ofertele, dar pentru moment sunt aici", a declarat Edward Iordănescu.

Chindia - Gaz Metan 1-1

Formaţia Gaz Metan Mediaş a încheiat la egalitate, scor 1-1, meciul susţinut, sâmbătă, în deplasare, în compania echipe Chindia Târgovişte, în etapa a XIV-a a Ligii I.

Pentru Chindia a marcat Piţian '86, iar pentru Gaz Metan a înscris Buş '64.

Afla mai multe despre: edi 

viewscnt
Articole similare