Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Edi Iordănescu, motiv neaşteptat de mulţumire după CFR Cluj - Sepsi 0-1: "E o parte bună. A căzut un mit"

Edi Iordănescu, motiv neaşteptat de mulţumire după CFR Cluj - Sepsi 0-1: "E o parte bună. A căzut un mit"

CFR Cluj

Comentarii

Antrenorul lui CFR Cluj, Edi Iordănescu, a oferit prima reacţie, după ce echipa sa a pierdut cu 1-0, pe teren propriu, în faţa lui Sepsi. De asemenea, tehnicianul a demontat acuzaţiile de blat între cele două echipe.

Edi Iordănescu, după CFR Cluj - Sepsi 0-1: "A căzut un mit"

CFR Cluj a fost învinsă, luni, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, de echipa Sepsi Sfântu Gheorghe, într-un meci din etapa a şaptea a play-off-ului Ligii I. Safranko a adus cele trei puncte, iar Edi Iordănescu a sunat adunarea la campioana României. cf

"Adversarul are respectul nostru. Aşa cum ne-a plăcut atunci când au învins contracandidatele, FCSB şi Craiova, aşa trebuie să acceptăm acum acest moment, deşi nu ne place, e foarte greu de digerat. A venit în cel mai prost moment posibil pentru noi, dar adversarul merită respectat, pentru că a venit, a jucat, a avut momentele lui, a fost foarrte intens, agresiv. Din păcate, noi am fost într-o zi în care efectiv am simţit că am vrut, dar nu am putut. Am creat prea puţin. Destul de pasivi, inexacţi la constrcuţie, multe mingi pierdute şi i-am dat posibilitatea adversarului să îşi creeze ocazii, să fie periculos. 

Din păcate nu am avut nici inspiraţie şi probabil nici şansă, pentru că sunt şi meciuri când nu îţi iei lucruri şi e nevoie de un pic de şansă. Cu puţină şansă probabil că puteam să salvăm un punct, pentru că mai mult sub nicio formă nu meritam", a declarat antrenorul lui CFR Cluj pentru Telekom Sport. 

Apoi, Edi Iordănescu a făcut referire la acuzaţiile de prietenie între echipele din play-off. Voci din fotbalul românesc au susţinut că Sepsi se va da la o parte din calea lui CFR Cluj: "În continuare, suntem la mâna noastră şi probabil că mai este o parte bună şi anume că a căzut un mit. Toată lumea acuza ceva şi de acum înainte lumea trebuie să înţeleagă ce am spus şi la conferiţă, că CFR a jucat, joacă şi va juca până la final toate meciurile pe teren. Dacă era vreo urmă de relaţie între cele două echipe, sub nicio formă în acest moment nu se întâmpla ce s-a întâmplat azi. 

Suntem în continuare acolo, ne vom bate până la final şi sperăm să depăşim acest moment, iar în ultima etapă să putem să ne bucurăm de încă un titlu", a mai spus fiul fostului selecţioner.  

Clasamentul din play-off: 1. CFR Cluj - 45 de puncte, 2. FCSB - 43, 3. Universitatea Craiova – 37, 4. Sepsi – 36, 5. FC Botoşani – 31, 6. Academica Clinceni – 25.

Afla mai multe despre: edi iordanescucfr clujsepsi 

viewscnt
Articole similare