Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Edi Iordănescu nu l-a putut salva pe Creţu după conflictul cu Gigi Becali: "Nu intră în calcule pentru meciul cu Sepsi!"

Edi Iordănescu nu l-a putut salva pe Creţu după conflictul cu Gigi Becali: "Nu intră în calcule pentru meciul cu Sepsi!"

FCSB

Comentarii

Edi Iordănescu, antrenorul FCSB, a vorbit despre situaţia lui Alexandru Creţu (28 de ani), fotbalist pe care Gigi Becali intenţionează să-l tragă pe linie moartă şi să-l lase să plece de la echipă. Iordănescu Jr. a spus că Alexandru Creţu nu intră în calculele sale pentru partida FCSB - Sepsi, din Liga 1.

Edi Iordănescu nu l-a putut salva pe Creţu: "Nu intră în calcule pentru meciul cu Sepsi!"

Alexandru Creţu l-a scos din sărite pe Gigi Becali după faza în care FCSB a încasat golul prin care a fost învinsă de Rapid, scor 1-0, pe Arena Naţională, în ultima etapă de campionat. Patronul FCSB l-a scos vinovat pe Creţu la faza golului şi a anunţat că va fi tras pe linie moartă, iar Edi Iordănescu nu l-a putut salva.

Iordănescu Jr. a dezvăluit că există o problemă între Creţu şi club, dar şi că în afara de absenţa sa există şi alte mici probleme la echipă: "E o situaţie complexă, care s-a produs înainte de venirea mea. E o problemă între el şi club. Trebuie clarificată între el şi club. Nu vrea să mă pierd în detalii. Orice jucător e important pentru mine şi m-aş bucura să vorbim despre cei care vor fi implicaţi în acest joc. Nu intră în calcule pentru meciul cu Sepsi.

Sunt ceva probleme, dar încercăm să le gestionăm. Sunt şi problemele accidentaţilor, Panţîru. Mai sunt şi probleme minore, ca să avem soluţii la ora jocului", a spus Edi Iordănescu, la conferinţa de presă.

După meciul cu Rapid, se pare că ar fi existat un conflict între Alexandru Creţu şi Gigi Becali, care l-a determinat pe patronul FCSB să ia decizia de a-l trage pe linie moartă pe fundaş şi de a se despărţi de acesta.

Edi Iordănescu va debuta pe banca FCSB în meciul FCSB - Sepsi, programat luni, de la ora 21:30, pe Arena Naţională. Partida va fi în direct la Telekom Sport 1 şi LIVE VIDEO pe telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: edi iordanescualexandru cretufcsbconferintaproblemegigi becali 

viewscnt
Articole similare