Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Edi Iordănescu, optimist înaintea următorului meci: ”Lucrurile arată diferit pentru partida cu Dinamo”. Ce spune că i-a lipsit CFR-ului la meciul cu FCSB

Edi Iordănescu, optimist înaintea următorului meci: ”Lucrurile arată diferit pentru partida cu Dinamo”. Ce spune că i-a lipsit CFR-ului la meciul cu FCSB

Superliga

Comentarii

Edi Iordănescu a discutat despre următoarea rundă a Ligii 1, când CFR va primi vizita lui Dinamo. Antrenorul clujenilor a recunoscut că moralul din tabăra sa a fost scăzut în urma înfrângerii cu FCSB, însă este optimist că echipa sa îşi va reveni la partida cu Dinamo.

Edi Iordănescu a recunoscut efectele pandemiei asupra echipei sale. Mai mulţi jucători şi membrii ai staffului au fost absenţi la deplasarea la Bucureşti pentru meciul cu FCSB, din pricina covid, iar frica faţă de boală afecta moralul din tabăra clujenilor. Însă, după revenirile de la echipă, tehnicianul CFR-ului este încrezător, din nou, în abilităţile echipei sale. 

Edi Iordănescu, optimist înaintea meciului cu Dinamo

”Acest necaz cu pandemia ne-a afectat, ne-a pus la pământ, au căzut din start 3-4 jucători, am avut şi din staff-ul tehnic, chiar şi din staff-ul medical. Ne-a stricat atmosfera, am mers la Bucureşti pentru meciul cu FCSB pe un fond total opus faţă de ceea ce trebuia să fie.

Starea de spirit a fost la pământ, ne-a fost teamă să venim la muncă, ne-a fost teamă lângă cine stăm. A venit pauza, am câştigat timp, am recuperat o parte din jucători. Lucrurile arată diferit pentru partida cu Dinamo”, a spus Iordănescu.

Acesta a discutat şi despre situaţia lui Dinamo, pe care o consideră o ameninţare chiar şi în starea de degringoladă în care se află momentan.

”Dacă mă uit şi analizez lotul lui Dinamo, luaţi individual sunt jucători de valoare, cu calitate. Să nu ne aşteptăm că vine rezultatul doar dacă ne prezentăm pe teren. Se vor motiva, au şi un antrenor nou, cu experienţă. Gigi Mulţescu ştie să controleze vestiare, ştie să motiveze jucători.

Noi nu avem decât varianta victoriei. După acest meci, noi avem direcţii diferite, noi vom fi în playoff, ei, din păcate pentru fani, istoria lor, vor juca în playout”, a mai adăugat tehnicianul CFR-ului.

 

Afla mai multe despre: liga 1cfr clujdinamo bucureştiliga 1edi iordănescu 

viewscnt
Articole similare