Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Edi Iordănescu, primele supărări la FCSB. Ce s-a schimbat după primele zile la echipa lui Gigi Becali. Antrenorul, fără menajamente

Edi Iordănescu, primele supărări la FCSB. Ce s-a schimbat după primele zile la echipa lui Gigi Becali. Antrenorul, fără menajamente

FCSB

Comentarii

Înaintea meciului cu CFR Cluj, Edi Iordănescu a tras mai multe semnale de alarmă, fiind primele nemulţumiri, dar şi îngrijorări alte antrenorului. După 1-4 cu campioana CFR Cluj, fotbaliştii nu i-au demonstrat contrariul şi doar au accentuat frământările principalului. Astfel, în urma înfrângerii dureroase din Gruia, apelul antrenorului rămâne valabil!

Edi Iordănescu, semnal de alarmă la FCSB. Ce spunea înaintea meciului cu CFR rămâne valabil!

"Nu suntem în perioada cea mai bună a noastră, cred că echipa are cu siguranţă potenţial să crească. Din păcate, este această diferenţă (n.r. - din clasament), care apasă şi aduce o tensiune suplimentară în rândurile noastre, ceea ce în cealată parte a baricadei (n.r. - la CFR Cluj, liderul Ligii 1) nu se va întâmplă. În momentul de faţă suntem în lupta la tiltu doar la nivel declarativ", declara Edward Iordănescu, înaintea meciului cu CFR Cluj. 

Tehnicianul ales de Gigi Becali s-a văzut nevoit să-şi regândească strategia şi în privinţa lotului, după ce a pierdut cei mai importanţi jucători ai echipei, în ultima perioadă. Olimpiu Moruţan a fost transferat la Galatasaray, unde a impresionat la debut, în timp ce Florinel Coman şi Florin Tănase s-au accidentat şi vor fi indisponibili mai mult decât şi-ar fi dorit vicecampionii. 

"La noi este, în primul rând, latura mentală, să avem jucătorii, pentru că este un grup destul de restrâns şi, din păcate, am venit şi într-o zi am pierdut doi jucători. Mă gândesc la Moruţan, care a plecat şi era normal să plece la condiţiile pe care le-a primit şi clubul, şi el. Dar, din păcate, aţi văzut ce s-a întâmplat cu Florinel Coman, un jucător care pentru noi însemna mult în ofensivă, însemnau calitate, imprevizibilitate în joc, fantezie, jucători care produceau cifre. Încercăm să ne completăm şi acolo, grupul este restrâns, dar vine şi pauza comeptiţională. Încercăm şi atunci să reglăm lucruri. Cunoscând grupul, încerc să pun în atenţia echipei asta şi trag semnalele de alarmă şi să nu ne ducem după o traiectorie greşită". 

Marţi, FCSB a anunţat, oficial, transferul lui Claudiu Keşeru. 

Defensiva FCSB-ului, trezită de Edi Iordănescu 

Aşa cum anunţa şi Gigi Becali în intervenţiile sale în care critica, Edi Iordănescu le-a atras atenţia jucătorilor din defensivă, dar pe un ton diferit: "Sunt mulţumit de soluţiile pe care le am în momentul ăsta, dar nu sunt mulţumit de exprimarea compartimentală şi individuală. Este de lucru acolo şi sunt sigur că putem să creştem nivelul exprimării. Sunt un antrenor care preferă echilibrul, îmi place un fotbalul ofensiv, în acealsi timp îmi place să câştig fără gol primit. Favoriţi (n.r. - la titlul Ligii 1) sunt alţii, sunt vreo şase favoriţi în faţa noastră", a adăugat antrenorul. 

Cu experienţa unui titlu câştigat în sezonul trecut la CFR Cluj, el şi-a continuat discursul: "Că să fii campioană trebuie să arăţi ca o campioană de la început. Când ai punctele pe care le avem noi acum... Nu prea arătăm a echipă care poate să emită pretenţii, dar eu am încredere în grupul pe care îl antrenez şi am încredere. Asta înseamnă că am înceredere că echipa poate să recupereze teren şi să reintre efectiv în lupta pentru titlu.  

Becali nu s-a putut abţine şi a găsit vinovaţii pentru eşecul usturător cu CFR Cluj. Ce spune despre Edi Iordănescu: ”E puţin descurajat”

(n.r. - Ai moştenit o situaţie dificilă la FCSB?). Păi, dacă nu era dificil, nu mai eram aici. E o situaţie nu dificilă, e foarte dificilă, pentru că e greu de gestionat în plină competiţie. Am mai moştenit şi alte situaţii la fel, inclusiv la CFR. Timpul ne presează. Am primit telegramele şi m-am bucurat pentru băieţi, pentru că au fost convocati, pe de altă parte efectiv m-au întristat, pentru că avem nouă jucători care vor pleca. Ne vom duce pentru titlu şi o să vedeţi că ne vom bate pentru titlu, dar experienţa mea mă face să mă concentrez pe ce am eu de făcut. Eu le-am promis (n.r. - fanilor) o echipă de care să fie mândri", a mai spus Edi Iordănescu, înainte de CFR Cluj - FCSB 4-1.  

Astfel, după ce ardelenii au obţinut o victorie categorică în faţa FCSB, Iordănescu junior mai are la dispoziţie mai puţin de două săptămâni să schimbe faţa echipei, pentru derby-ul cu Dinamo Bucureşti, care are loc pe 12 septembrie, pe Telekom Sport 1 şi Telekomsport.ro. 

Afla mai multe despre: edi iordanescuedi iordanescu nemultumirifcsbcfr cluj fcsbedi iordanescu fcsbgigi becaligigi becali fcsb 

viewscnt
Articole similare