Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Edi Iordănescu, răbufnire în direct la adresa arbitrului: „Domnul are ceva personal cu noi, sper să poată să doarmă la noapte” + Ce l-a deranjat pe antrenor

Edi Iordănescu, răbufnire în direct la adresa arbitrului: „Domnul are ceva personal cu noi, sper să poată să doarmă la noapte” + Ce l-a deranjat pe antrenor

Superliga

Comentarii

CFR Cluj a remizat cu FC Voluntari, scor 0-0, în etapa #23 a Ligii 1, şi a ratat şansă să treacă pe primul loc.

Edi Iordănescu, antrenorul CFR-ului, a fost extrem de revoltat de arbitrajul din meciul echipei sale cu FC Voluntari, 0-0. Conform antrenorului, Barbu a avut 3 greşeli majore care i-a dezavantajat pe clujeni.

Echipa a încercat. Suprafaţa ne-a pus probleme. E foarte greu să circule mingea. Am încercat 95 de minute. Am avut ocazii mari prin Hoban, Itu, Deac. Echipa a produs, am dus jocul în altă direcţie. Toate schimbările au fost ofensive. O seară catastrofală din punct de vedere al arbitrajului. Înţeleg o greşeală, dar e peste capacitatea mea 3. Mingea întră în poartă un metru şi tu ne vezi.. Plus celalate faze. Nu vezi nimic. Îţi poate scăpa o greşeală, dar deja e prea mult.. O spun public, e strigător la cer. Se practică în fotbalul nostru să strigi, eu nu am făcut-o şi uite unde am ajuns. Echipa mea a fost pozitivă, nu am ce să le reproşez. Sunt lucruri care ne aparţin. Dar aici, ies în faţa dvs. şi vă zic că trei greşeli majore nu mai e problema mea. Avem arbitri buni şi foarte buni. Dar azi cred că arbitrul a avut o problemă personală. Când eşti cu mână în aer şi opreşti mingea şi tu nu vezi.. e grav. Domnul din seara asta are o problemă majoră. Sper să doarmă liniştit, că eu nu dorm în seara asta..”, a răbufnit tehnicianul campioanei României.

În acest moment, CFR Cluj se află la egalitate de puncte (48) cu ocupanta primului loc, FCSB, în timp ce FC Voluntari ocupă poziţia 15, cu doar 21 de puncte.

 

Afla mai multe despre: edi iordănescu 

viewscnt
Articole similare