Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Edi Iordănescu, răspuns pentru MM Stoica în cazul Neubert: "Sub nicio formă!" | EXCLUSIV

Edi Iordănescu, răspuns pentru MM Stoica în cazul Neubert: "Sub nicio formă!" | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Invitat la Telekom Sport, Edi Iordănescu (43 de ani), selecţionerul naţionalei României i-a răspuns lui Mihai Stoica în privinţa discuţiei despre dorinţa lui de a-l avea pe Thomas Neubert preparator fizic în stafful tricolorilor. Iordănescu Jr. a dat asigurări că FRF nu ar fi făcut nicio ofertă către Neubert fără să discute, în prealabil, cu conducerea FCSB.

Edi Iordănescu, răspuns pentru MM Stoica în cazul Neubert: "Sub nicio formă!" | EXCLUSIV

După instalarea pe banca tehnică a naţionalei României, Edi Iordănescu încearcă să-şi contureze stafful. Antrenorul l-a vrut mai întâti pe Mihai Pintilii la echipa naţională, secund, iar apoi a fost interesat şi de preparatoul fizic Thomas Neubert. Interesul pentru Neubert a strânit o nouă reacţie din partea lui Mihai Stoica, la fel ca şi în cazul Mihai Pintilii.

Mihai Stoica a spus că FCSB nu a fost informată despre interesul lui Edi Iordănescu pentru Thomas Neubert, iar antrenorul echipei naţionale a venit cu un răspuns. Iordănescu Jr. a spus că interesul pentru Thomas Neubert nu s-a concretizat în vreo ofertă oficială şi acest lucru nici nu s-ar fi întâmplat fără ca Federaţia Română de Fotbal să discute cu reprezentanţii FCSB.

"Ţinând cont că sunt oameni cu care am colaborat... Să nu mai lăsăm loc de interpretări. Nu a fost nicio ofertă din partea FRF. Cu Tommy, în mod special, mă leagă mai mult decât o relaţie profesională şi două foste colaborări. Sub nicio formă nu s-ar fi făcut vreo ofertă oficială fără să apelăm clubul, să discutăm.

Atât timp cât n-a fost o ofertă... Cât am o prietenie cu tine şi îţi spun că e posibil să mai colabirez cu tine, o discuţie principială, nu o ofertă...", a spus Edi Iordănescu, la Telekom Sport.

Ce a spus Mihai Stoica despre interesul echipei naţionale pentru Thomas Neubert

"Am fost foarte mirat. Pentru că n-am ştiut nimic. Probabil că Thomas Neubert nu s-a gândit vreodată că ar putea merge şi nu ne-a informat ca să nu iasă vreo discuţie nelalocul ei.

FCSB să-şi piardă preparatorul pe care l-a căutat ani de zile? Atunci am înţeles când a plecat. Acum, să plece din nou, era o ofensă, pentru că noi am renunţat şi am dat multe ca să vină. Şi are salariu mai mare decât predecesorii săi. L-am dorit foarte mult. Dacă-l voia pe Pintilii şi să rămână la noi şi să meargă doar la acţiuni, nu era nicio probnlemă. Doar că un secund trebuie să facă zi de zi. Şi pentru preparator e dificil. (...) Edi, cu FCSB, nu a vorbit. Sunaţi-l şi întrebaţi-l dacă a vorbit cu cineva de la FCSB. Putea vorbi cu mine sau cu Gigi Becali", a declarat expertul Telekom Sport.

Afla mai multe despre: edi iordanescufrfneubertmihai stoicaofertadiscutie 

viewscnt
Articole similare