Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Edi Iordănescu, reacţie acidă la adresa lui Becali: ”A creat o imagine artificială pentru CFR”. Ce spune despre forma echipei

Edi Iordănescu, reacţie acidă la adresa lui Becali: ”A creat o imagine artificială pentru CFR”. Ce spune despre forma echipei

Superliga

Comentarii

Edi Iordănescu a discutat cu presa în antiticparea partidei cu Craiova. Acesta a vorbit despre pregătirea echipei şi despre comentariile făcute de Gigi Becali despre relaţia campioanei cu arbitrii.

CFR Cluj încheie sezonul regulat cu un adevărat derby, în deplasare împotriva Craiovei. Deşi mai sunt 10 etape de play-off, Edi Iordănescu este conştient de importanţa partidei şi explică forma proastă recentă a formaţiei, care riscă să o afecteze şi în Oltenia.

”Noi, de trei săptămâni, suntem într-o scădere evidentă de formă, dar factorii nu ţin de partea sportivă, ci sunt factori externi. Echipa şi-a dat silinţa şi la antrenamente lucrurile au funcţionat, am făcut antrenamente susţinute şi am muncit la fel şi în această perioadă cum am muncit şi atunci când victoriile au fost la scor.

Meciul va fi disputat. Suntem două echipe valoroase ale competiţiei, e un joc de trei puncte, dar nu va fi un joc decisiv, indiferent de rezultat, chiar dacă ei au o linişte, susţinere şi echilibru financiar”, a explicat antrenorul clujenilor într-o conferinţă de presă.

Edi Iordănescu, reacţie acidă la adresa lui Becali

Iordănescui a mai discutat şi despre comentariile recente ale lui Gigi Becali, pe care le consideră nepotrivite şi false. Tehnicianul l-a criticat pe finanţatorul FCSB-ului, explicând că acesta ”comentează” doar când îi convine.

"Nu ştiu de ce trebuie să comentez mereu ce spune domnul Becali. Nu mă interesează. M-a interesat în economia meciului direct, acum concentrarea mea este doar la meciul de la Craiova. Domnul Becali a obţinut ce şi-a dorit. A creat o imagine artificială pentru CFR, cum ar fi avantajată. Dacă analizăm obiectiv, probabil că tragem alte conculzii.

Dacă noi şi după meciul cu Dinamo am fost acuzaţi, în condiţiile în care au fost două penalty-uri clare neacordate, până la urma urmei sunt sigur că fără rea intenţie, atunci nu ştiu despre ce mai vorbim. Domnul Becali ar trebui să comenteze despre eliminarea lui Arlauskis de la Bucureşti.

Despre Camora a comentat 4-5 luni continuu. Este o părere personală. Când Arla a ieşit din poartă, mai erau doi jucători în preajma acelui duel, care puteau să intervină. Extrem de discutabulă acea eliminare de la care s-a rupt total jocul. Aş vrea să comenteze şi acel moment", a mai adăugat Iordănescu.

VIDEO | Rezumat CFR - Dinamo 1-0

 

Afla mai multe despre: edi iordănescucfr clujcfr craiovagigi becali 

viewscnt
Articole similare