Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Edi Iordănescu, reconfirmat ca varianta principală de antrenor la FCSB : "I-am garantat asta" Ce nu acceptă însă finanţatorul

Edi Iordănescu, reconfirmat ca varianta principală de antrenor la FCSB : "I-am garantat asta" Ce nu acceptă însă finanţatorul

FCSB

Comentarii

Patronul FCSB a dezvăluit că doar semnătura mai lipseşte pentru ca actualul antrenor al lui Gaz Metan să devină principal al vicecampioanei.

Latifundiarul din Pipera îl va anunţa oficial pe Edi Iordănescu la finalul play-out-ului Ligii I. 
 
"Nu am mai vorbit cu Edi, a zis că trebuie sa termine cu Gaz Metan, eu în mare sunt de acord cu ce vrea el. Îşi doreşte autoritate totală în vestiar. Nu e vorba că nu au avut şi ceilalţi, dar asta ţi-o impui prin rezultate. Când jucătorii încep să se plângă la patron că s-au sufocat e grav, nu s-a întâmplat cu Teja ci cu alţi antrenori.  Nu există antrenor care să nu vrea la FCSB, sunt convins că şi Lucescu ar vrea, dar nu am eu bani să îl plătesc. Sunt curios să văd ce poate face Edi Iordănescu la o echipă mare, că aşa cum sunt jucătorii sunt şi antrenorii, la o echipă mare ai anumită presiune" a declarat finanţatorul roş-albaştrilor.  
 
Gigi Becali a dat detalii cu privire la prevederile contractuale ale angajamentului lui Edi Iordănescu.
 
"La mine nu se cer clauze, ai 26 de meciuri, dacă tu eşti pe locul 1 la finalul sezonului regulat şi apoi iei titlul e foarte bine. Dacă nu, ia-ţi banii banii până la final şi să fii sănătos dacă nu baţi Voluntari, Chiajna şi Călăraşi. Am văzut că Edi s-a schimbat, are legături cu duhovnicii. Vreau să fiu alături de credincioşii pământului, dar nu s-a născut unul care să îi pună clauze lui Gigi Becali. Cum să nu vrei să vii la FCSB ? Mai ales când tu stai la Mediaş şi ai familia departe plus că iei salariu dublu la noi şi îţi adaugi şi FCSB în palmares" a încheiat Gigi Becali în intervenţia sa la PRO X. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Afla mai multe despre: gigi becaliantrenoredward iordănescufcsb 

viewscnt
Articole similare