Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Edi Iordănescu recunoaşte lipsa lui Stanciu la naţională! ”Nimeni nu e bătut în cuie!”

Edi Iordănescu recunoaşte lipsa lui Stanciu la naţională! ”Nimeni nu e bătut în cuie!”

Echipa națională

Comentarii

Reprezentativa României a fost învinsă, vineri seară, pe stadionul Steaua, cu scorul de 1-0 (1-0), de selecţionata Greciei, într-un meci amical, primul pentru tricolori cu Edward Iordănescu selecţioner.

Golul a fost marcat de Bouchalakis, în minutul 39, cu o lovitură cu capul din 7 metri. În minutul 23, grecii au marcat prin Giakoumakis. Reuşita oaspeţilor a fost anulată pentru ofsaid după aproape un minut, în momentul în care mingea fusese pusă la centrul terenului pentru a se relua jocul.

Nicolae Stanciu s-a transferat în China. Internaţionalul român va juca la formaţia Wuhan Three Towns FC, după 2 ani şi jumătate petrecuţi la Slavia Praga. Stanciu va evolua la gruparea chineză Wuhan FC. Aceasta este nou-promovată în prima ligă a campionatului din ţara „Marelui Zid”. 

După 2 ani şi jumătate, mijlocaşul de 28 de ani pleacă de la Slavia Praga pentru un salariu mult mai mare decât la campioana Cehiei. Nicolae Stanciu va avea un salariu de aproximativ 3 milioane de euro pe an, iar Slavia Praga primeşte 4,5 milioane de euro pentru transfer.

Staciu nu a fost convocat de Edi Iordănescu pentru amicalul cu Grecia. După înfrângerea din Ghencea, Edi Iordănescu a recunoscut că s-a simţit absenţa lui Nicolae Stanciu. 

 ”Nimeni nu e bătut în cuie!”

”Sunt jucători pe care i-am avut lipsă şi azi, printre care şi Stanciu. Am făcut selecţia în baza unei structuri de joc pe care am gândit-o mergând pe nucleul care a fost în ultima perioadă la naţională. Gândisem un plan tactic cu o echipă mai ofensivă, mai combinativă pentru că jucam acasă şi era debut. Din păcate, planurile le-am schimbat şi reschimbat.

Sigur că ne lipsesc anumiţi jucători. Avem nevoie de cei mai mulţi să fie bine. Mi-aş fi dorit să nu avem probleme medicale, dar asta e situaţia. Am încercat să ne adaptăm, aştept cu emoţie mare testele. Măcar pentru Israel să putem să ţinem de partea importantă de grup, să nu mai pierdem şi alţii.

Selecţia e continuă, nimeni nu e bătut în cuie. Le-am spus că pe unii îi văd ca pe nişte piloni pentru că au experienţă şi joacă la nivel bun. Începând cu căpitanul echipei, în jurul căruia încercăm să construim.

Pretenţiile mele sunt foarte mari şi presiunea pe care o pun şi e continuă asupra lor e pentru că îmi doresc foarte mult. Am încredere pentru că timpul nu ne aşteaptă şi pentru că vreau s valorific oportunitatea sută la sută”, a spus Edi Iordănescu, la finalul meciului. 

Afla mai multe despre: stanciu-românia-iordănescu 

viewscnt
Articole similare