Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Edi Iordănescu recunoaşte: "Oricât aş fi de ataşat de oraş, există o probabilitate destul de mare de a nu continua la Gaz Metan". Pactul făcut cu conducerea

Edi Iordănescu recunoaşte: "Oricât aş fi de ataşat de oraş, există o probabilitate destul de mare de a nu continua la Gaz Metan". Pactul făcut cu conducerea

Gaz Metan Mediaș

Comentarii

Edward Iordănescu recunoaşte că are şanse mari să nu continue la Gaz Metan Mediaş, dar dezvăluie că s-a înţeles cu conducerea grupării ardelene să încheie sezonul la echipă, chiar dacă îi expiră contractul.

Edward Iordănescu, în vârstă de 41 de ani, mai are contract cu Gaz Metan până la finalul lunii iunie, dar s-a înţeles cu conducerea clubului să ducă sezonul la bun sfârşit, în cazul în care această ediţie a Ligii 1, întreruptă din cauza pandemiei de COVID-19, se va relua.

Edward Iordănescu recunoaşte că va pleca de la Mediaş

"Eu la sfârşitul lunii iunie - şi e un alt subiect de discuţie extrem de important, pentru că nu sunt singurul - termin contractul oficial. (...) Din punctul meu de vedere, niciodată nu aş lăsa echipa la greu, nu am lăsat-o niciodată, mai mult atunci când au fost situaţii neplăcute am încercat să ţin echipa la un anumit nivel.

Este o situaţie dificilă şi mi-e greu să mă pronunţ pentru că ceea ce am transmis către conducere nu ştiu cât de posibil este ca eu să prelungesc pe încă un sezon. Am vorbit în momentul de faţă de maxim de perioada asta necesară pentru a se finaliza competiţia.

Eu în vară închideam un an şi jumătate de contract, am venit pentru un obiectiv clar, chiar dacă multora le-a fost greu să creadă că se poate, am demonstrat împotriva unor echipe cu mult mai mare tradiţie decât noi.

Nu ştiu dacă în momentul de faţă, cu tot ce s-a întâmplat la Mediaş, se mai poate vorbi de alte standarde şi pretenţii pentru sezonul următor.

Şi şansele mele, oricât sunt de ataşat de oraş, de comunitate, de oamenii de acolo, de jucători... Există o probabilitate destul de mare ca să nu existe o continuitate când se termină contractul", a declarat Edward Iordănescu, la Telekom Sport.

Edward Iordănescu se desparte de Mediaş după un an şi jumătate

Edi Iordănescu se află la Mediaş din ianuarie 2019, el reuşind să califice echipa în play-off-ul acestei ediţii de Liga 1. Gaz Metan se află pe locul al şaselea în play-off, cu 23 de puncte.

Afla mai multe despre: gaz metan 

viewscnt
Articole similare