Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Edi Iordănescu, replică acidă pentru Şumudică: ”Când vii de la 10.000 de metri, poţi avea anumite declaraţii”. Cum l-a văzut în două locuri diferite, în acelaşi timp :)

Edi Iordănescu, replică acidă pentru Şumudică: ”Când vii de la 10.000 de metri, poţi avea anumite declaraţii”. Cum l-a văzut în două locuri diferite, în acelaşi timp :)

Superliga

Comentarii

Edi Iordănescu a ţinut să-i răspundă lui Marius Şumudică, cel care l-a ironizat şi a declarat că ”cel mai bun antrenor pentru FCSB ar fi un EDItorialist”.

La revenirea în ţară, Marius Şumudică a declarat că ”este mai dintr-o bucată, nu cu principii” şi că ”el vorbeşte mai mult în teren”. Trimiterea a fost spre Edi Iordănescu. Antrenorul lui Gaz Metan Mediaş spune că nu s-a supărat pentru aceste afirmaţii şi a răspuns la rândul său cu o ironie.

”Eu nu aş vrea să stric o prietenie, o amiciţie, că prietenie poate e prea mult cu Şumi, îl cunosc de prea mult timp. Şi eu mereu l-am catalogat mereu ca pe un personaj mai pitoresc, mai glumeţ, tratez ca atare declaraţiile lui, am auzit că pe aeroport a dat acele declaraţii şi după un zbor de 5-6 ore, nu ştiu dacă nu a avut şi o escală, 10 mii de metri altitudine, când aterizezi mai poţi avea anumite declaraţii care nu ştiu dacă te privesc şi au legătură cu cariera ta.

Am văzut că el extrem de prezent în spaţiul public la noi, spaţiul mediatic, chiar la mii de kilometri distanţă, a fost un eveniment chiar amuzant, eram la mine în birou acum câteva săptămâni, era la tv pe un program de specialitate şi am dat după pe alt program şi era tot el. Nu am reuşit să înţeleg cum era în două locuri, dar am înţelesc că îi face plăcere să comenteze şi e foarte implicat în problemele fortbalului românesc şi ale mele. Am văzut când am mers la CFR, a avut păreri, când s-a discutat de clauza mea de reziliere la fel, eu niciodată nu m-am băgat în treaba lui şi nu o să mă bag.

O să tratez aceste înţepături ca atare şi le spuneam şi la colegi, pe cât de prezent e în spaţiul nostru mediatic, din drepturile tv, o parte din cele 14 pentru cluburi, un procent îl derecţionaăm şi spre el că alimentează ştiri continuu şi chiar ajută presa să facă treaba. Şumi rămâne un amic de al meu şi sper să trateze şi el cu umor acest monolog al meu cum am trat şi eu poziţia lui”, a declarat Edi Iordănescu.

Afla mai multe despre: edi iordanescu 

viewscnt
Articole similare