Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Edi Iordănescu rupe tăcerea: “Eu nu vin secund la FCSB! Aş vrea să antrenez acolo, dar nu ca secund!"

Edi Iordănescu rupe tăcerea: “Eu nu vin secund la FCSB! Aş vrea să antrenez acolo, dar nu ca secund!"

FCSB

Comentarii

Fostul tehnicianul al CFR-ului, le-a transmis apropiaţilor că nu va accepta niciodată să preia FCSB şi să fie în situaţia pe care o traversează azi Dică.

Unul dintre numele tot mai des vehiculate în ultima perioadă, ca posibil succesor al lui Dică şi care e şi liber de contract în momentul de faţă, e cel al lui Edward Iordănescu. Fostul tehnician al celor de la CFR a anunţat că nu e dispus să preia nicio echipă până în iarnă, când e deschis oricărei propuneri.
 
Conform GSP, totuşi, Edward nu pare deloc încântat să dea curs propunerii de a colabora cu Gigi Becali în condiţiile pe care le acceptă azi Dică. Zilele trecute, Iordănescu junior le-a transmis un mesaj apropia ţilor comuni în relaţia cu patronul FCSB: “Eu nu vin secund. Aş vrea să antrenez acolo, dar nu ca secund!”. 
 
“Toate discuţiile profesionale pe care le-am avut din momentul în care m-am despărţit de CFR s-au finalizat cu un răspuns simplu şi concret din partea mea, şi anume că până în iarnă nu accept nicio propunere. Au fost mai multe tatonări atât din România cât şi din străinătate, însă poziţia mea a fost similară. Mă onorează orice interes, le-am mulţumit politicos celor care s-au interesat de mine, dar am fost destul de clar. În iarna voi analiza şi lua în calcul orice propunere, cu atât mai mult de la cluburi cu tradiţie şi suporteri în spate pentru că înţeleg foarte bine rolul extrem de important al suporterilor. Mă interesează un proiect în adevăratul sens al cuvântului, cu obiective clare, consecvenţă şi pe termen mediu cel puţin. Până în iarnă, nu mai este cazul să mă “plasaţi” pe fel şi fel de liste pentru că este inutil”, a scris Iordănescu pe Facebook, zilele trecute.
 

Afla mai multe despre: edi iordanescufcsbantrenordecizieantrenor 

viewscnt
Articole similare