Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Edi Iordănescu, săgeţi către FCSB: „Proştii respectă regulile, atunci probabil vom fi proşti în continuare!”

Edi Iordănescu, săgeţi către FCSB: „Proştii respectă regulile, atunci probabil vom fi proşti în continuare!”

Superliga

Comentarii

Edi Iordănescu, antrenorul campioanei CFR Cluj, aruncă săgeţi către FCSB, singura echipă din Liga I care a efectuat stagiul de pregătire în afara României, mai exact în Antalya, în ciuda interdicţiilor instaurate pe fondul pandemiei de coronavirus.

E surprinzător, nu vreau să comentez prea mult! Spun acum ce am susţinut până acum: nu contează echipa, că e vorba de FCSB – contracandidata noastră la titlu.

Totul este fără comentariu. Nu vreau răul nimănui. Vreau să câştig campionatul pe teren, nu în altă parte beneficiind de nu ştiu ce favoruri. Dacă trăim în ţara în care proştii respectă regulile, atunci probabil vom fi proşti în continuare.

Ne asumăm că regula este făcută pentru toată lumea şi ne asumăm ei”, a declarat Edi Iordănescu, la finalul conferinţei de presă după partida CFR Cluj – Academica Clinceni, scor final 3-0.

Motivul pentru care FCSB a scăpat de carantină 

Oana Nicolescu, director DSP Bucureşti, a motivat de ce FCSB nu a intrat în carantină la revenirea în România, după ce a fost într-o ţară aflată pe lista galbenă cu risc epidemiologic.

Membrii delegaţiei sportive a Fotbal Club FCSB au prezentat reprezentanţilor DSPMB care desfăşoară activitate pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă dovada participării la o competiţie sportivă internaţională desfăşurată în Belek -Antalya, Turcia, motiv pentru care aceştia au fost exceptaţi de la măsura carantinării în temeiul prevederilor art. 1 alin. 1 lit. t) din Hotărârea CNSU nr. 48/2020 de modificare a art. 3 din Hotărârea CNSU nr. 36/2020”, este motivarea şefei DSP Bucureşti, pentru GSP.ro.

FCSB este pe primul loc în clasament, cu 34 de puncte. Formaţia va juca în această seară, de la ora 20:00, împotriva echipei Astra Giurgiu.

Afla mai multe despre: edi iordanescu 

viewscnt
Articole similare