Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Edi Iordănescu se gândeşte să renunţe la echipa naţională. Ce l-a deranjat pe selecţionerul României

Edi Iordănescu se gândeşte să renunţe la echipa naţională. Ce l-a deranjat pe selecţionerul României

Echipa națională

Comentarii

Edi Iordănescu ar putea renunţa la echipa naţională în urma criticilor primite în spaţiul public după meciurile cu Israel şi Kosovo

Edi Iordănescu se gândeşte să renunţe la echipa naţională. Ce l-a deranjat pe selecţionerul României

Chiar dacă România a trecut cu bine de „dubla” cu Israel şi Kosovo, obţinând 4 puncte, jocul echipei naţionale nu a impresionat. Ca urmare, mai multe voci importante din fotbalul românesc au criticat în termeni duri jocul elevilor lui Edi Iordănescu.

Toate criticile l-au deranjat foarte tare pe Edi Iordănescu, iar actualul selecţioner ar fi decis să renunţe la echipa naţională, înainte sau după EURO, anunţă AS.ro.

Totul depinde de ultimele meciuri rămase din preliminarii. Chiar şi în cazul în care România se califica la EURO 2024, Edi Iordănescu ar vrea să renunţe la funcţie după desfăşurarea turneului final.

Edi Iordănescu, arătat cu degetul! Ce jucător ar fi meritat mai multe minute la echipa naţională: "E singurul care face asta. Nu înţeleg!" | EXCLUSIV

În direct la Orange Sport, Mihai Stoica a vorbit despre faptul că Darius Olaru (25 de ani), unul dintre cei mai buni fotbalişti ai FCSB în acest sezon, a fost folosit puţin la echipa naţională a României în dubla cu Israel şi Kosovo din preliminariile Campionatului European 2024.

Mihai Stoica a spus că Darius Olaru e singurul jucător din echipă care face sprinturi, are capacitate mare de efort, acesta fiind argumentul pentru care ar fi meritat mai multe minute. În plus, MM s-a bazat şi pe chimia cu Florinel Coman, de la FCSB, când a vorbit despre Darius Olaru.

"Anul trecut a dat un gol tot sezonul şi juca (n.r. la naţională), acum are patru goluri, aleargă cum aleargă, e singurul care poate să facă sprinturi în echipă, are şi o chimie extraordinară cu Coman, deci nu înţeleg. Mărturisesc că nu am vorbit deloc cu băieţii noştri în aceste zile", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

Darius Olaru a intrat în ambele meciuri, cu Israel şi Kosovo, de pe banca de rezerve. În partida cu israelienii, căpitanul FCSB a fost folosit din minutul 64, în timp ce împotriva kosovarilor a intrat pe teren în minutul 77, fără realizări deosebite în niciuna dintre partide.

 

Afla mai multe despre: edi iordanescuechipa nationalaromania 

viewscnt
Articole similare