Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Edi Iordănescu se mândreşte după victoria de la Clinceni: ”Când am preluat CFR, se spunea că echipa e terminată”

Edi Iordănescu se mândreşte după victoria de la Clinceni: ”Când am preluat CFR, se spunea că echipa e terminată”

Superliga

Comentarii

Academica Clinceni a primit vizita CFR-ului în a şasea etapă a play-off-ului Ligii 1. Clujenii au reuşit să se impună cu scorul de 1-0, graţie unui gol marcat devreme de Itu, în al şaptelea minut.

În urma victoriei, Edi Iordănescu s-a arătat mulţumit de prestaţia echipei sale. Tehnicianul ”feroviarilor” şi-a felicitat jucătorii pentru meciul făcut, mai ales în circumstanţele în care echipa a fost pe jumătate schimbată faţă de partida trecută. Acesta nu a ezitat nici să se mândrească cu munca depusă la club.

Însă, contrar altor partide, Iordănescu nu a avut plângeri legate de arbitraj după meciul cu Clinceni. Tehnicianul CFR-ului nu a făcut nicio referire la prestaţia centralilor sau a asistenţilor săi, astfel că probabil a fost mulţumit de arbitrajul de joi.

Edi Iordănescu se mândreşte după victoria de la Clinceni

”Ne-am întors cu patru puncte după două deplasări grele, cu FCSB şi Clinceni. Ne aşteptam la un meci foarte greu. Am făcut cinci schimbări în primul 11, am apelat la sistemul de rotaţie. Căldura, ora, toate le-am luat în calcul. Am intrat bine în joc, am marcat rapid, salut eficienţa băieţilor.

Am mai avut alte ocazii pe care puteam să le valorificăm şi să omorâm meciul mai repede. Din păcate, n-am luat decizia corectă, fie ultima pasă, fie la finalizare. Important e că rămânem pe primul loc.

De când am venit, echipa e la +11 puncte de FCSB şi +15 faţă de Craiova. Am câştigat şi un trofeu pe parcurs. Când am preluat CFR, se spunea că echipa e terminată. Hai să vedem în complexitatea ei problema atunci când analizăm aceste lucruri”, a declarat Iordănescu, în urma partidei.

Astfel, campioana ajunge la cinci puncte deasupra FCSB-ului, cu un meci mai mult jucat. CFR-ul mai are de jucat un meci împotriva fiecărei echipe, mai puţin Academicii Clinceni.

Afla mai multe despre: liga 1play-off liga 1edi iordănescucfr clujacademica clinceniclinceni cfr 

viewscnt
Articole similare