Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Edi Iordănescu se simte ”blestemat” de când a semnat cu FCSB: ”Ne-a pus la pământ”

Edi Iordănescu se simte ”blestemat” de când a semnat cu FCSB: ”Ne-a pus la pământ”

FCSB

Comentarii

Edi Iordănescu a susţinut prima conferinţa de presă după vindecarea de Covid-19.

Edi Iordănescu a scăpat de Covid şi a revenit pe banca FCSB-ului cu forţe proaspete. Vineri, tehnicianul a susţinut prima conferinţa de presă după vindecarea de virus.

Antrenorul formaţiei roş-albastră i-a pus la zid pe oamenii care au comentat în legătură cu circumstanţele în care a izbucnit focarul de Covid de la FCSB, unde foarte puţini jucători sunt vaccinaţi.

În plus, Iordănescu jr. a afirmat că se simte blestemat de când a semnat cu echipa lui Becali, dând exemplu multele accidentări suferite de când a preluat-o pe FCSB, dar şi focarul de Covid izbucnit.

Edi Iordănescu se simte ”blestemat” de când a semnat cu FCSB

A trebuit să trec şi prin această situaţie, cel mai tare m-a apăsat că n-am putut ajuta aşa cum ar trebui echipa, fiind în izolare.

Am avut încredere totală în cei din staff care au fost sănătoşi, sunt sigur că în linii mari şi-au făcut treaba. Nu doresc niciunei echipe să treacă prin ce am trecut noi.

Cei care au condamnat sau au avut în minte nişte scenarii au fost într-o eroare gravă! Am făcut potecă în sufragerie în faţa televizorului la meciul cu CS Mioveni (n.r. - 3-0).

M-am apropiat ca distanţă parcursă de unii dintre băieţi. E foarte greu să fii departe de echipă, să nu poţi transmite ceea ce vrei.

Am fost într-o legătură permanentă cu ei, m-am implicat, dar e altceva când eşti printre băieţi. Încă n-am reuşit să recuperăm toţi jucătorii, din păcate.

Când vom fi în formulă completă, vom avea o cu totul altă forţă. De când am venit, parcă a fost un blestem, tot timpul probleme medicale, a venit şi situaţia cu COVID-ul, care ne-a pus la pământ!

Lumea să înţeleagă că cea mai mare problemă e că mulţi jucători au ieşit din procesul de pregătire.

Două săptămâni de stat separat, în izolare, înseamnă 3-4 săptămâni de muncă pentru a-i readuce la o formă fizică acceptabilă pe jucători”, a declarat Edi Iordănescu.

Afla mai multe despre: fcsbedi iordănescufcsb covid 

viewscnt
Articole similare