Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Edi Iordănescu şi concluziile sale după un egal obţinut in-extremis de echipa sa: "Dumnezeu ne-a făcut dreptate!". Ce a spus despre arbitraj

Edi Iordănescu şi concluziile sale după un egal obţinut in-extremis de echipa sa: "Dumnezeu ne-a făcut dreptate!". Ce a spus despre arbitraj

CFR Cluj

Comentarii

Edi Iordănescu, antrenorul CFR-ului, a reacţionat la finalul meciului încheiat la egalitate, 1-1, între FCSB şi CFR Cluj.

Antrenorul campioanei României a spus că Dumnezeu a făcut dreptate prin golul marcat de Andrei Burcă în finalul partidei cu FCSB. Iordănescu Jr. nu a mai comentat arbitrajul de această dată, deşi CFR a fost dezavantajată, neprimind un penalty la o fază încâlcită în careu.

"Este foarte greu la noi în momentul de faţă să ducem o astfel de luptă, cu jocuri atât de intense şi cu atât de mare importanţă şi presiune. E greu să ai prospeţime, e greu să ai intensitate, e greu să ţii un nivel ridicat şi asta am simţit în multe momente. Am început cu o ocazie imensă a lui Sigurjonsson, puteam să deschidem scorul. Nu ştiu dacă a ales procedeul cel mai corect, o să revăd şi eu jocul. Dar astfel de momente în jocuri cu titlul pe masă trebuie să le valorifici.

Nu avem voie să ajungem dintr-o minge lungă de 60 de metri să interpretăm aşa şi să ne trezim cu un penalty în disperare de cauză. M-a deranjat în prima repriză un amănunt, ceea ce repriza a doua s-a întâmplat într-o manieră şi mai accentuată, fragmentările continue. Cred că toată lumea vrea să vadă un joc în limita în care se putea, de spectaculos şi de estetic.

La urma urmei fotbalul înseamnă intensitate, înseamnă adversitate, înseamnă dinamică. În fiecare moment pe jos, pe jos, jucători accidentaţi, fragmentări, repuneri grele, întârziate. Nu ştiu dacă s-au jucat efectiv 25 de minute în prtima repriză şi probabil la fel şi în repriza a doua.

Până la urmă, Dumnezeu ne-a răsplătit. Cred că şi noi am avut momentele noastre şi nu meritam să pierdem. Toate lucrurile astea s-au întors împotriva adversarului nostru, pe care îl respect şi e un adversar cu multă valoare. Am egalat pentru că nu am renunţat şi pentru că Dumnezeu probabil ne-a făcut dreptate.

Nu vreau să mai comentez, şi aşa multă lume a interpretat greşit. Eu respect brigada de arbitri, a fost o brigadtă foarte bună. Dumneavoastră aveţi specialişti mai buni decât mine. (n.r. - Aţi fi avut acelaşi discurs şi dacă nu aţi fi egalat?) Probabil că discursul era mai frustrant, dar nu ştiu ce aş fi spus. Mai avem mai puţin de trei săptămâni şi ne ducem până la capăt pentru a ne îndeplini obiectivul", a spus Edi Iordănescu.

FCSB - CFR Cluj 1-1, în Liga 1

FCSB a remizat, luni, la Giurgiu, scor 1-1 (1-0), cu echipa CFR Cluj, în etapa a V-a a play-off-ului Ligii I. Clujenii au marcat golul egalizator în minutul 90+3.

Pentru FCSB a marcat Tănase '19 (penalti), iar pentru CFR Cluj a înscris Burcă '90+3.

1-0: Florin Tănase a transformat un penalt, obţinut tot de el, după ce Burcă l-a faultat din poziţie de ultim apărător.

1-1: Andrei Burcă a adus egalitatea, cu capul, după o lovitură liberă

În minutul 12, Miron a trimis mingea cu capul în transversală.

Acelaşi Miron s-a accidentat în minutul 25, după o intervenţie a lui Omrani, el fiind înlocuit 10 minute mai târziu.

FCSB: Vlad - Haruţ, Cristea, Miron (Şut '35), Radunovic - Ov. Popescu, Simion (Oaidă '36), Vînă (Olaru '51)- Moruţan (Niţă '79), Tănase, Oct. Popescu. Antrenor: Anton Petrea

CFR Cluj: Arlauskis - Manea (Susic '78), Ben Youssef, Burcă, Camora - Sigurjonsson (Chipciu '80), Bordeianu, Gîdea (Omrani '4 / Păun '60)- Deac, Debeljuh, Costache. Antrenor: Edward Iordănescu

Cartonaşe galbene: Simion '22, Tănase '32 / Burcă '17, Ben Youssef '56, Bordeianu '81

Meciul a fost arbitrat de Radu Petrescu, ajutat de asistenţii Mircea Grigoriu şi Ciprian Danşa şi de rezerva Andrei Antonie.

Observator de arbitri a fost Alexandru Deaconu.

Clasament: 1. CFR Cluj  - 42 de puncte, 2. FCSB - 40 de puncte, 3. Universitatea Craiova – 37, 4. Sepsi – 30, 5. FC Botoşani – 28, 6. Academica Clinceni – 25.

Afla mai multe despre: edi iordanescucfr clujreactieliga 1 

viewscnt
Articole similare