Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Edi Iordănescu, supărat după victoria cu Gaz Metan: ”Trebuia să ne bucurăm, dar nu pot să fac asta!” Ce l-a dezamăgit

Edi Iordănescu, supărat după victoria cu Gaz Metan: ”Trebuia să ne bucurăm, dar nu pot să fac asta!” Ce l-a dezamăgit

Superliga

Comentarii

Edi Iordănescu spune că nu poate să se bucure după Astra - Gaz Metan 4-3, deoarece jucătorii săi au primit goluri multe prea uşor. Astra a avut emoţii până în ultima secundă.

Această etapă ne-a oferit încă un meci spectaculos. După ACS Poli - FC Voluntari 2-3 a urmat Astra - Gaz Metan 4-3. Jucătorii lui Edi Iordănescu au condus cu 3-1 şi 4-2, însă, cu toate acestea, au avut emoţii pe final. Edi Iordănescu spune că este supărat pentru modul în care Astra a primit cele trei goluri - toate din faze fixe.

”M-am temut pentru că am văzut o schimbare importantă în ceea ce însemna adversarul nostru de astăzi, în comparaţie cu faţă de tur. O schimbare în bine. Am văzut meciul cu Steaua şi am văzut multe momente de fotbal ridicat. Astăzi, s-au întâlnit două echipe care, pe de-o parte Gazul venea fără niciun fel de presiune şi o echipă la care eu am făcut totul să îndepărtez presiunea din ultima vreme. Am transformat o seară în care trebuia să ne bucurăm într-o seară în care nu pot să mă bucur. Îmi doresc să fim mental mai puternici, suntem mult prea fragili. Am avut momente în care puteam să închidem jocul. Am încercat să fragmentez, să schimb, dar au fost foarte multe greşeli. Mă deranjează foarte mult că am primit trei goluri din faze fixe, acasă. Să vedem, o să analizăm”, a declarat Edi Iordănescu la microfonul Telekom Sport.

Antrenorul Astrei spune că meciul cu Gaz Metan a fost decisiv pentru prezenţa în play-off, deşi mai sunt două etape până la finalul sezonului regulat:: ”Pentru noi, a fost un joc decisiv. Şi chiar dacă mai sunt şase puncte puse în joc, ne aşteaptă două meciuri foarte grele, cu CFR şi cu Dinamo. Ori asta a transformat meciul cu Gaz Metan într-unul decisiv. Felicit băieţeii pentru că, în ciuda necazurilor de astăzi, ei au dus echipa unde este acum”.

Afla mai multe despre: astraedi iordanescugaz metan mediasliga 1 

viewscnt
Articole similare