Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Edi Iordănescu, supărat pe arbitraj, după egalul cu FC Voluntari! ”S-a auzit de la bancă! A fost penalty clar!” Ce şi-ar fi dorit antrenorul FCSB-ului

Edi Iordănescu, supărat pe arbitraj, după egalul cu FC Voluntari! ”S-a auzit de la bancă! A fost penalty clar!” Ce şi-ar fi dorit antrenorul FCSB-ului

FCSB

Comentarii

FCSB a remizat, duminică seară, în deplasare, scor 0-0, cu echipa FC Voluntari, într-un meci din etapa a XV-a a Ligii 1.

FC Voluntari a fost echipa care şi-a creat mai multe ocazii, dar nu a reuşit să marcheze. Meciul FC Voluntari - FCSB a debutat cu o fază controversată, în urma căreia oaspeţii au cerut lovitură de pedeapsă.

Centralul George Găman a avut de judecat o fază grea în startul partidei. În minutul 11 al meciului din Ilfov, jucătorii lui Edi Iordănescu au adus mingea până în careul advers, iar Budescu a apărut la finalizare. 

Fotbalistul ofensiv al oaspeţilor a părut că a avut prim-planul în duelul cu Costin, dar a ratat intercepţia cu mingea, după ce a fost împins de adversar. Budescu a căzut şi a cerut imediat penalty, la fel cum a făcut şi tabăra FCSB-ului, dar George Găman a lăsat jocul să continue, spre nemulţumirea oaspeţilor. 

La finalul meciului, Edi Iordănescu a fost supărat pe arbitraj şi a spus că delegarea centralului George Găman nu a fost prea inspirată. 

”S-a auzit de la bancă! A fost penalty clar!”

”A fost din nou o deplasare, a cincea. E greu, consum mare. Mai mult decât atât, ne aşteptam să suferim puţin. Am avut teama că în repriza a doua să nu pierdem energie, iar asta s-a şi întâmplat, din punctul meu de vedere. Adversarul s-a văzut mai proaspăt şi mai dinamic puţin în repriza a doua. În prima repriză am încercat. Am avut iniţiativă, am circulat mingea. Am avut calitate, am adus mingile în careu, dar nu am avut calitate. În repriza a doua, jocul a fost mai echilibrat şi, chiar dacă au fost momente când am tocat, am făcut-o destul de mult în gol. Eu, de când am venit, am marcat în toate meciurile. 

Azi nu am făcut asta. Mi-aş fi dorit să avem mai multe ocazii. Mi-aş fi dorit să avem un ritm puţin mai susţinut, dar nu este uşor. Venim după o perioadă grea. Venim după mult consum energetic. Nu am reuşit să avem prespeţimea necesară, care să ne ajute să ducem jocul până la final. Nu am mai avut putere, chiar dacă am încercat să împingem jocul. 

Eu nu am niciun dubiu, a fost penalty clar. Am revăzut de 4-5 ori faza. Budescu are superioritae poziţională, are prim-planul. Fundaşul de la FC Voluntari şi-a dat seama că nu mai are cum să deposedeze, pentru că Budi este interpus între el şi minge şi se vede atacul din spate, care este fault clar. Din punctul meu de vedere, astăzi, cu acel penalty, era un alt joc. Nu ştiu sigur dacă am fi câştigat, dar cu 1-0 gestionam altfel şi puteam să conservăm altfel repriza secundă, mai ales că ne-a lipsit energia. 

Din punctul meu de vedere, a fost penalty. La fel cum au mai fost două lovituri libere pe 18 metri, în prima repriză, s-a auzit de la bancă. Ţinând cont că avem 2-3 jucători executanţi buni, nu mai vreau să comentez. Un arbitru bun, dar nu ştiu dacă a fost foarte inspirată delegarea lui la acest meci”, a spus Edi Iordănescu, la finalul meciului. 

Afla mai multe despre: edi iordănescu-fcsb-voluntari 

viewscnt
Articole similare